Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Parvekeasu ja paluu arkeen

tiistai 27. joulukuuta 2011

Parvekeasu ja paluu arkeen



neule&rannekoru: Cubus / farkut: ONLY / toppi: Kandeeshop, saatu blogin kautta / kengät: Skopunkten

Nyt ne alkaa, mun parvekeasut! Ei tosiaan olla about ikinä valosan aikaan yhtaikaa Kimmon kanssa kotona, kiitos ihanan talven, eikä mua kukaan muukaan päivisin kuvaa, niin pakko välillä tyytyä näihin parvekkeella itsekuvattuihin asuihin :) Onneks sain iskältä jalustan lainaan, niin saa edes vähän fiksummin kuvia otettua!

Ylläoleva asu on ennen joulua kuvailtu, olin noissa kuteissa tekemässä viimeisiä joululahjashoppailuja Kimmon kanssa Itiksen Stockalla. Melkein samanlaisessa asussa, eri kengissä vain treffailin muuten myös ennen joulua ensimmäistä kertaa Peetaa, blogi on ihan lempparijuttu sillon kun sen kautta onnistuu tapaamaan uusia, ihan huippuja ihmisiä! :) Olin tuolloin vain tosi epäbloggarina liikenteessä enkä jaksanut kantaa kameraakaan mukana, mutta se on välillä oikeesti ihan vaan rentouttavaakin olla tekemättä postausta ihan kaikesta mitä keksii tehdä..!

Mutta nyt vedän jotkut mahdollisimman mukavat kuteet päälle ja lähden painelemaan duunipaikkaa ja sinne lyöttäytyneitä alehulluja kohti. Jospa sitä ensi vuonna vaikka olisi jo oman alan töissä, ainakin näin välipäivien aikaan... :--D

Tunnisteet:

2 kommenttia:

27. joulukuuta 2011 klo 13.14 , Blogger Peeta kirjoitti...

Hahaa bloggaajana onki hauskaa tehä juttuja "salaa". Ei kaikkee tarvii blogata :D Mut joo hei nähään taas pian kunhan pääset hengähtää sieltä alelaarien seasta..

 
28. joulukuuta 2011 klo 19.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

äääh, bloglovinilla on joku sua vastaan ! Kaikkien muitten ihmisten blogit aukee bloglovinin kautta iha normaalisti, kaikki pelaa jne mutta tässä sun blogissa se ei ikinä näytä kuvia :(

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu