Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Duuniasu

torstai 23. helmikuuta 2012

Duuniasu


neule&hame: ONLY | laukku: H&M | kengät: Monki

Duuniasua viikonlopulta, olkaa hyvät! Odotan jo niin kovin sitä, että valoisaa riittää vielä siihenkin asti kun Kimmo pääsee viiden aikaan töistä niin saisi taas otettua enemmän reaaliaikaisia asujakin tänne :--) (Ja valosan lisäks inspiroituisin enemmän taas lähtee tonne lumen ja rännän sekaan kuvattavaksi..) Mutta pianhan sekin aika jo koittaa, on ihan mieletöntä kun niinäkin aamuina kun koulu/duunit alkaa kahdeksalta alkaa olla valoisaa kotoa lähtiessä!

Oon ennenkin täällä blogissa tän kertonut, mutta sanonpa nyt vielä: rakastan hameita, ostan niitä jatkuvasti, enkä ikinä niitä kuitenkaan käytä... Nyt nappasin kuitenkin töistä erien viimeisten rekistä tuon sinisen paljettihameen kotiin asti, ja oikein kivasti ainakin omaan silmääni se toimii tuon pidemmän mustan paidan kanssa. Paljetit sinäänsä ei ehkä ole ihan sitä kaikkein eniten minua, mutta tuollaisena pienenä pilkahduksena muuten tosi basic-asun keskellä hame näytti oikein kivalta! Saa nähdä keksinkö sen ympärille vielä muitakin asuja, mutta onneksi tuo hame ei alennuksen jälkeen ihan kamalasti lompakon sisältöä keventänyt, ehkä se ainakin menee kesällä jonkun löysemmän ja pidemmän topin alla juurikin vähän alareunasta näkyen :)

Mitäs te piditte asusta? Ja hei, vielä on tämä päivä aikaa osallistua KAN DEE SHOPin kangaskassin arvontaan, jos et ole vielä mukana, niin klikkaapa itsesi tänne!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

23. helmikuuta 2012 klo 17.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu, tykkään juurikin tuollaisesta rennommasta lookista! (:

 
23. helmikuuta 2012 klo 20.22 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, kiitos :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu