Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lauran vastauksia

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Lauran vastauksia

Ja sit seuraa nää mun vastaukset :---) Täältähän löytyi Kimmon kirjoitelmat, myöhemmin vielä vastataan yhteisiin juttuihin, mutta nyt ensin nämä omani höystettynä vanhan blogin uumenista löytyneillä kuvilla!

Mikä susta nyt valmistuukaan? :)(kasvatustieteiden kandi?) Vastasitkin kysymykseesi jo kysymyksessäsi, eli sepä juuri!

Onko lastentarhanopettaja unelma-ammattisi? No, miten tän nyt kauniisti sanoisi. Emmä tiedä, ei? :--D Toki se on sitä, mitä realistisesti voin kuvitella tekeväni työkseni, varsinkin esikoulupuolella ja/tai maahanmuuttajalasten parissa. Mutta ei se nyt ehkä unelma-liitettä siihen eteen sentään ansaitse, unelma-ammatit on mulle enemmän jotain vähän tavottamattomampia juttuja, tai ainakin sellasia, ettei niihin itseään tuosta vain opiskella :)

Aiotko heti valmistuttuasi hakea lastentarhanopettajan töitä? Todennäköisesti, eri asia on millon toi valmistuminen sit koittaa.

Mihin muihin kouluihin/aloille hait alunperin opiskelemaan? Viestintää pariin ammattikorkeeseen ja hotelli- ja ravintola-alaa kans, jälkimmäiseen pääsinkin ja oli hyvin väärä ala. Viihdyin ko. koulussa ekan syksyn ja keväällä teholuinkin itseni sitten VAKAVA-kokeen kautta LTO-koulutukseen.

Haluaisitko omia lapsia? Mahdollisesti.

Lempilehtesi, joita tykkäät lukea ja selailla? Hesari ja Trendi! Tykkään myös Divaanista, jota tilasinkin ennen :)

Kuvaile täydellinen päivä. Aamuun kuuluu ehdottomasti pitkään nukkuminen, herääminen ilman herätyskelloa, mielellään kirkkaaseen auringonvaloon. Siitä sit rauhallisen aamuteen ja Hesarin lukemisen jälkeen Elvin kanssa pitkälle lenkille hyvän musiikin parissa, jonka jälkeen voikin mennä tohon lähirantaan kolmeks tunniks lukemaan hyvää kirjaa aurinkoa ottaen :--) Iltapäivällä ystävien/Kimmon kanssa jonnekin ihanaan terassimestaan syömään herkuimmat salaatit, ja ilta voisikin mennä auringonlaskua katsellessa hyvässä seurassa. Ai mikä kesä?

Neljä tärkeää asiaa, jotka haluaisit elämässäsi olevan 5 vuoden kuluttua? Vakituinen ja mielekäs työ (ihan siis vaikka noissa LTO-hommissa!), omistusasunto, joka ollaan saatu sisustella juurikin oman maun mukaan, ehkä lapsia, paljon matkustelua ja vielä enemmän onnellista arkea!

Parhaat partyluolat Helsingissä sun mielestä? Mä en kyllä kamalasti partyluolissa hyppele, mutta ainakaan ykskään parhaista mun makuun ei oo sedula :--) Motellet on ihan kiva, mut vähän nähty, ja no, onhan tuolla Bar Bäkkärilläkin ilta jos toinenkin tullu vietettyä :--D Helsingistä puuttuu kivat hengailubaarit, tai sit mä en oo vaan löytäny yhtään hyvää!

Mitkä kolme sisutusjuttua hankkisit kotiisi heti, jos rahasta ei olisi puutetta? Uuden sängyn patjoineen, tv-tason sekä jonkun ihanan arkun/senkin, makuuhuoneen tyhjä nurkka lähes huutaa moista luokseen!

Ensimmäinen blogi, jota aloit lukea? Suomalaisista Beyond Contemporary ja Paras aika vuodesta , ulkomaisista jo ennen noita Kenza :) !

Ootko saanut blogin kautta, Annan ja Merin lisäksi, muitakin ystäviä tai kavereita (joihin pidät yhteyttä bloggaamisen ulkopuolellakin)? No joo! Taru on ihanin, Nadjaa ois ihana nähdä enemmänkin ja mä tykkään myös uusimmasta blogtuttavuudestani Peetasta kovin :--) !

Mikä on ihaninta ja ei-niin-ihanaa Kimmossa? Ihanaa on ehdottomasti tietynlainen kärsivällisyys, rauhallisuus ja se, että K osaa tukea mua sain sit päähäni mitä tahansa. Kimmo on myös fiksu, järkevä ja kykenevä perustelemaan mielipiteensä täysin aukottomasti, mikä tekee miehissä minuun aina erityisen vaikutuksen! Ei-niin-ihanaa, no K:lla menee välillä vähän helposti muhun hermot :--D Se myös huutaa kamalasti kun se kattoo fudista....

Parasta parisuhteessa olemisessa? Se, että kaiken, hyvän ja huonon voi kokea aina yhdessä, eikä koskaan ole oikeastaan missään yksin, koska toinen on vähintään ajatuksissa aina mukana. Lööv.

Tilaatteko jotain lehteä esim. Hesaria? Hesaria nimenomaan. Ja sen seurana mulle tulee kevennykseksi myös Trendi!

Montako tatuointia sulla on ja missä ne on? Molemmista käsistä ja jaloista löytyy jokaisesta yksi, eli 1+1+1+1=4 niitä on siis yhteensä.


Tykkäätkö saunasta? E. Inhoan saunaa, siellä tulee kuuma ja huono olo, eikä koko systeemissä oo mitään järkeä :--D Kesällä mökillä oikeassa puusaunassa saatan ehkä vähän jo ymmärtää, mut oon silti siellä maksimissaan kaks minuuttia ja sit lähden jo pois.

mikä on sun mielestä parasta suomessa, ja mikä huonointa? parasta: nooo... se, että ei tarvii miettiä kun puhuu, eli siis saa puhua omaa äidinkieltään, perhe ja täällä asuvat ystävät on semilähellä, ihanat järvi-Suomen maisemat, kesä, aurinko, vehreys. huonointa: rasismi, syrjintä, suvaitsemattomuus, pimeys, lumi, talvi, kylmyys, ahtaat mielipiteet, lyhyt kesä, kaikenlaisen kivan katu- ja kahvilakulttuurin puuttuminen, öykkäröinti, pimeys ja sanoinko jo pimeys? :--D

mikä on sun lempikoirarotu, jos japaninpystykorvaa ei saisi sanoa? :D Sheltit on ihania! Mummilla oli ennen aina moinen, nyt sillä on vaan Elvi varakoirana. Shelttiä me mietittiinkin pitkään kun etsittiin omaa koiraa, mutta japaninpystykorvavauva voitti, koska se oli helpompi saada sellaseen kotiin, joka ei oo kiinnostunu koiraharrastuksista :--D

Mitä sun jalassa olevassa tatuoinnissa lukee? =) Siinähän seisoo että "Love the life you live Live the life you love."

miten tutustuit Annaan ja Meriin (siis tiedän kyllä, että blogin kautta, mutta tarkemmin :)? No blogin kautta, miten sen voi tarkemmin kertoa? Merin blogia luin ja Meri luki mun ja sit lyöttäydyin Merin seuraan Annan järkkäämässä ekassa isossa blogimiitissä, jossa siis Annankin sit ekaa kertaa oikeesti tapasin.

Tyyli"idolisi", eli keiden tyyli inspiroi eniten? Ei mulla kyllä valitettavasti ole. Muut bloggaajat? En seuraa kenenkään tietyn henkilön tyyliä ja pukeutumista kovinkaan tarkasti, ennemminkin inspiroidun vähän sieltä täältä :) Blogit, Lookbook, katumuotisivustot sillon tällön, mutta ei ketään tai mitään tiettyä kyllä tule nyt mieleen!

Miten kuvailisit tyyliäsi? "En nimittäin osaa määritellä pukeutumistani kovinkaan selkeästi, tiedän lähinnä mitä se ei ole. Se ei ole ainakaan muodin edelläkävijän tyyli, eikä välttämättä kokeilevakaan ole se sana mitä siitä ensimmäisenä käyttäisin. Se ei ole myöskään ottanut vaikutteita fiftareista, saati gooteista, eikä siihen sopisi kovinkaan hyvin sanat romanttinen, hipahtava, punkahtava, urheilullinen, tyttömäinen, konservatiivinen, siisti, klassinen tai vintage. Sen tarkoituksena ei myöskään ole inspiroida, mutta se kuitenkin inspiroituu itse välillä vaikka vähän mistä. Se on ehkä tavallinen, ja jonkun mielestä tylsäkin, mutta se on minua, ja kehittyy minun mukanani. Se on mukava, hitaastilämpenevä, vähän sieltä sun täältä vaikutteita ottanut, muuntelukykyinen ja joskus myös hyvin erehtyväinen. Ihan niin kuin minäkin." Sorgen, olin laiska ja nappasin kyseisen kuvailun blogini ensimmäisestä postauksesta (joka muuten selittää myös juuret blogini nimelle, kantsii käydä kurkkaa, jos ootte asiaa pähkäilly!) :)

Jos menet vaatekauppaan (vaikka mitä nyt oon lukenu, ettet yleensä mene, sun työn takia.. :D Ainakaan suomessa.) Niin minkälaisiin vaatteisiin kiinnität erityisesti huomiota? Mitkä lähtee mukaan sovituskoppiin ja ehkä jopa kotiinkin asti? Oon mä nyt taas menny! Alan ehkä päästä vaatekauppatraumastani yli kun teen töitä enää 10h/vk :D Tää on kauheen kiva kysymys, mutta myös kamalan vaikea. Mutta no, vaatteessa pitää olla jotain että se saa innostumaan, eli joku hauska/kiva/erikoinen yksityiskohta, jollaiseksi riittää myös vähän basickaavasta poikkeava leikkaus, tasku, kuosi tms! Yhdessä vaatteessa ei saa kuitenkaan olla liikaa kaikkea, jos on cropattu edestä, lisätty raitaa, hassu sauma, kaksi taskua ja huppu, niin mennään jo ihan övereillä vesillä mun makuun :D Värien kanssa olen tylsä, mustan, valkoisen ja harmaan lisäksi laivastonsininen, armeijanvihreä ja viininpunainen on oikeastaan ainoastaan sellaisia, jotka innostavat aina. Kesää kohti ehkä lämpeän taas enemmän muillekin, mutta voin kyllä kertoa, että pastellit jääköön kauppaan/muiden kaappeihin tänäkin vuonna ihan suosiolla :D

Mihin entiset suhteesi ovat kaatuneen? Kerro hieman tarkemmin kuin parilla sanalla. Mun entinen, suurin rakkaussuhteeni kaatui ehdottomasti siihen, että kasvettiin vaan erilleen, koska mä en vaan yksinkertaisesti kyennyt sitoutumaan siihen suhteeseen niin paljon, kun toinen osapuoli olisi halunnut. Oltiin vahvasti yhdessä Oslossa ja Suomeen palattuani tuli hetken tauko, mutta sitten oltiin taas yhdessä aika tiiviisti. Meillä oli aluks taas ihan mielettömän ihanaa yhdessä, enkä tajua miks alunperin edes erottiin, kunnes sit se taas alko vaan hiipiä se totuus kulman takaa: ei me oikein viihdytty yhdessä, haluttiin niin eri asioita. Se ois halunnu olla mun kanssa koko ajan, ja mä jouduin koko ajan maksamaan kaiken, vaikka mua vaan kyllästytti ja lopulta tuli kuukausienkin taukoja ettei oltu yhdessä. Vaikka päätös sit sen reilun vuoden jälkeen Suomessa olikin oikeasti tosi rankka, oon ollu siihen todella tyytyväinen, ero oli ehdottomasti oikea ratkaisu, näin on paljon parempi. Eli vaikka entinen suhteeni oli minulle kovin rakas ja tärkeä, ei meitä vaan oltu luotu yhteen. Eli sorry Elixian Kuntosalijäsenyys, en usko että paluuta entiseen enää on :----(

Tunnisteet:

32 kommenttia:

12. helmikuuta 2012 klo 17.49 , Blogger Paula kirjoitti...

Ahahah, toi viimenen! :--D

 
12. helmikuuta 2012 klo 18.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahahaha meinasin kuolla lukiessani tuota vikaa vastausta :DDD

Olin ihan , että "täh", ei nyt kuulosta yhtään sinulta. Ja jotenkin aivan liian haikeasti puhutaan exästä, mutta loppu selittikin ;)

Juuri noin tuollaisiin kysymyksiin pitääkin vastata :DDDD


Sinun ja kimmon vastaukset olivat ihania:) Näihin pitääkin tuoda aina vähän huumoria.

 
12. helmikuuta 2012 klo 18.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ahahah tuli aika puun takaa toi elixia! :D tai olin kyl tota lukiessani jo vähän sillee häh mut oisin mä ihan ostanu ton tarinan kuitenkin :DD

 
12. helmikuuta 2012 klo 18.25 , Blogger jenni kirjoitti...

eikä!! ihan huippu tuo viimeinen vastaus :DD ihana lukea välillä näin paneutuneita ja mietityn oloisia vastauksia :) olen tän varmaan jo joskus sanonutkin, mutta vaikutat niin tutustumisen arvoiselta tyypiltä ja mä ihan toivonkin, että törmättäisiin joskus :-)♥

 
12. helmikuuta 2012 klo 18.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ehhehe, luen sun blogin nimen aina tahallani et rokki-erkki. mut sit oon et joojoo rokkireki. nyt vasta tajusin et rekki. tereve.

 
12. helmikuuta 2012 klo 18.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahaha ihana viimenen vastaus !:D

 
12. helmikuuta 2012 klo 19.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi vika vastaus: oot ihana

ja tuli tällanen mieleen: onko sun tatuoinnit ollut miten kalliita ja missä oot ottanu ne? tässä mietin kun ite oon kans kotoisin varkaudesta että ootko siellä jossain paikassa niitä ottanut, vai jossain muualla?

 
12. helmikuuta 2012 klo 19.13 , Blogger Kaisa kirjoitti...

No hehkutan nyt minäkin tuota viimeistä sitten.. Ihan loistava ! :---D Paras vastaus, mitä oon koskaan nähnyt näissä tälläsissä postauksissa ! (8

 
12. helmikuuta 2012 klo 20.09 , Blogger llaura kirjoitti...

:---)

 
12. helmikuuta 2012 klo 20.09 , Blogger llaura kirjoitti...

hyvä että vaan meinasit, etkä kuollu, ois ollu vähän kurjaa :--(

(kiitos kans!)

 
12. helmikuuta 2012 klo 20.10 , Blogger llaura kirjoitti...

tuli puun takaa koko kysymys, arvoisensa vastaus siis :D

 
12. helmikuuta 2012 klo 20.10 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, voi kiitos muru! ehkä meidän pitäis sit törmätä!

 
12. helmikuuta 2012 klo 20.10 , Blogger llaura kirjoitti...

eheehe!

 
12. helmikuuta 2012 klo 20.10 , Blogger llaura kirjoitti...

:--)

 
12. helmikuuta 2012 klo 20.12 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitti!

oon ottanu kaikki tatuointini Helsingin Liskogalleriassa, hintahaarukka 50-150 euroa :) en ehkä lähtis siihen varkauden ainoaan mestaan ottamaan kuvaa, varmasti ajaa sekin asiansa, mutta ei se ehkä tasokkuudellaan suomen huipuista kilpaile.... :)

 
12. helmikuuta 2012 klo 20.12 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, kiitos!

 
12. helmikuuta 2012 klo 21.35 , Blogger hennu kirjoitti...

minäkin menin tuon sun viimeisen vastauksen lankaan; luin nimittäin sitä pitkään ja mietin et "mitä hittoa... mulla on mennyt kyl jotain pahasti ohi sun suomeen paluusta" :'DD huomasin siis hyvin nopeesti et joku tässä tarinassa mättää x)

 
12. helmikuuta 2012 klo 23.08 , Blogger JenniK kirjoitti...

Ei voi muuta sanoa kun et oot vaan niin huippu!

 
13. helmikuuta 2012 klo 1.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Hait siis viime keväänä lastentarhaopettajaksi. Oliko VAKAVA -koe vaikea? Paljon luit siihen ja kuinka kauan? minkälaista on ollut opiskella alaa? Oon itse nimittäin myös hakemassa kyseiselle alalla ja kiinnostais tietää. :)).

Ja hei tosi jees blogi! :))

 
13. helmikuuta 2012 klo 7.26 , Blogger llaura kirjoitti...

hehe, oon mä vähän aikasemmin tonne hakenu kun viime keväänä, mä tässä yritän juuri kovasti valmistua :D mutta kaikkiin kysymyksiisi löytyykin itseasiassa vastaukset viimevuotisesta kysymys-postauksessa, käy ihmeessä lukemassa ne täältä: http://rokkirekki.blogspot.com/2011/10/viimeiset-vastaukset.html

 
13. helmikuuta 2012 klo 7.27 , Blogger llaura kirjoitti...

:--D joku noiden kysyjien aivotoiminnassa mättää kyl kans aina välillä :D

 
13. helmikuuta 2012 klo 7.27 , Blogger llaura kirjoitti...

voi kiitos!

 
13. helmikuuta 2012 klo 13.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, menin minäkin täysin lankaan tossa viimeisessä kysymyksessä. :D Ihan paras vastaus! Täytyy munkin todeta, kuten joku tuossa ylempänä, että vaikutat sellaiselta ihmiseltä, johon ois mukava tutustua. :)

 
13. helmikuuta 2012 klo 13.17 , Blogger Sita kirjoitti...

Ääliö, vedit mua viimeisessä nenästä oikein kunnolla :D Haha. Ihana postaus, kivasti oot jaksanu vastailla!

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

 
13. helmikuuta 2012 klo 16.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niimpä taitaa ollakin kauemmin aikaa, kun vuosi :D.
Kiitos paljon vastauksista! :))

 
13. helmikuuta 2012 klo 22.44 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, voi kiitos :)

 
13. helmikuuta 2012 klo 22.44 , Blogger llaura kirjoitti...

kiva että tykkäsit :D

 
13. helmikuuta 2012 klo 22.44 , Blogger llaura kirjoitti...

:)

 
14. helmikuuta 2012 klo 21.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö Elixian Kuntosalisopimuksen sydän on voinut särkyä ja pahasti :( vaikka varmasti hyväkuntonen sydän onkin...

 
14. helmikuuta 2012 klo 21.57 , Blogger llaura kirjoitti...

oon aika varma et se on löytäny jo uuden ;--)

 
16. helmikuuta 2012 klo 17.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hahahah oumai toi vika vastaus! Nauroin niiiiiiin paljon :D hyvä laura!

Ja muuten arvaa vaa minkä kesärenkutus jäi riivaamaan ton täydellisen päivän kuvailun "Ai mikä kesä?"-kohdasta. Kiitos vaan!

Mutta mun on pakko kysästä yhdestä asiasta. Tossa mainitsit ensimmäisenä mitä vihaat Suomessa rasismin, syrjinnän ja suvaitsemattomuuden. Mun mielestä tää on hirveen hämmentävä. Miten noi liittyy mitenkään erityisesti Suomeen? Eihän ne oo mikään osa Suomea? Ja osaatko mainita maita jotka olisivat mitenkään huomattavasti vähemmän rasistisia, vähemmän syrjiviä ja vähemmän suvaitsevia kuin Suomi? Mulla tulee mieleen heti iso luku maita jotka tulee meitä aika hitosti jäljessä näissä eli sellanen about koko maailma, mutta edelläkävijöitä ei juurikaan.

-Kata

 
16. helmikuuta 2012 klo 17.30 , Blogger llaura kirjoitti...

eipä kestä ;--) "tästä kesä voi alkaa...!"

ja hyvä pointti, ei tohon mulla nyt hirveeti mitään vastaperustetta oo heittää, koska eihän se Suomi tässä asiassa tosiaan juuri muusta maailmasta erota. Ehkä se nyt ton mediahuomion/persujen nousun kannalta on jollain mielikuvalla liittyny lähiaikoina Suomeen/suomalaisuuteen, toi aihe on kaikkine vihapuheineen niin pinnalla, että se pilaa mun mielestä paljon sanasta "suomalaisuus". Tai tiedätkö, jos sanoo olevansa ISÄNMAALLINEN ja on ylpeä suomalaisuudestaan, niin siihen liittää nykyään aina perussuomalaisemmat katsomukset (esim. maahanmuuttajista, uskonnosta, homojen oikeuksista jne), jolloin se koko isänmaallisuus, Suomi ja suomalaisuus saa vähän ahdasmielisen leiman. Tää on ehkä se, miks mun mielestä ahdasmielisyys ja syrjintä liittyy suomalaisuuteen, vaikka eihän se tietenkään koko Suomen kansaan liity, vaan siihen nationalistiseen osaan, joka on vaan vetänyt vähän äärimmäisiä mielipidettä äärimmäisen näkyvästi viimesen vuoden ajan.

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu