Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Materialistin himotuksia

torstai 16. helmikuuta 2012

Materialistin himotuksia

Koska haaveilu on ihanaa, haastoin itse itseni tekemään tän jonkin aikaa blogeja kiertäneen haasteen. Ohjeethan kuuluu näin: "Kerro (ilman materiaalisyyllisyyttä) mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki mailman rahat."

No en mä viittä tavaraa ensimmäisenä ostais, jos mulla ois kaikki maailman rahat, mutta jos ajatellaan niin, niin mitkä jutut nyt ekana ostaisin niin nämä tulivat ensimmäisenä mieleen!


1. Octo-valaisin ruokapöydän ylle, AH! Melkein kuuden huntin hinta kirpaisee sen verran paljon, ettei tämä nyt mikään ihan lähivuosien hankinta taida näin normaalioloissa olla, mutta ainahan sitä saa haaveilla, sehän tää pointti oli! Tuo valaisin olisi ihanaa modernimpaa vastapainoa 50 vuotta vanhalle persialaismatolle ja väritkin natsais varsin hyvin muun sisustuksen kanssa!

2. Vaikka edes jokin osa blogini sisällöstä profiloituu jonkin verran vaatefiilistelyyn, en silti käytä kamalasti aikaani haaveillen mistään merkkilaukuista saati muista designer-vaatteista. Mutta jos sitä käteistä löytyisi hieman enemmän, niin ei mua harmittaisi omistaa tätä Net-A-Porterista löytynyttä Alexander Wangin laukkua, juurikin tuona harmaana.

3. Ja okei, onhan mun Nokia E5 puhelin ehkä jo vähän aikansa elänyt.. En tiedä oisko nyt juuri tuo Lumia kasisatanen se puhelin, joka kannattaisi ostaa, mutta nykyiseen puhelimeeni kaipaan huoooomattavasti parempaa nettiselailumahdollisuutta, ja sen kosketusnäyttöpuhelin varmasti tarjoaisi. Ainoa pikkuprobleema on vain se, että inhoan kosketusnäyttöpuhelimia. Ihanteellinen voisi olla siis jokin yksilö, josta löytyy myös lisäksi qwerty-näppäimistö esim. liukukannen takaa, mutta toisaalta Lumia 800:n kosketusnäyttö tuntuu sen verran "jämäkältä", että sen vähän mitä itse olen sitä testannut on sillä varsin helppo kirjoittaa ilman totaalihermoromahdusta, minkä saan yleensä esim. Kimmon HTC:n kanssa. :--D

4. Ne täy-del-li-set korkeat farkut ovat edelleen hakusessa, paljolti siksikin, koska mulla ei nyt ihan heti ois kamalasti yli sataa euroa farkkuhin laittaa. Nuo yksilöt on napattu mukaan JC:n sivuilta, mutta ne eivät ole tarpeeksi tummat. Olen sovittanut valehtelematta kymmeniä eri Nellynkin farkkuja, mutta EI! Ei löydy! Oon ehkä "hieman" kronkeli, mutta jos ne maksaa, niin kyllä niiden tulee olla juuri eikä melkein sellaiset kun hainkin. Ja jos ois budjettia hieman hintavampiin farkkuhin, niin ehkä sieltä viimein jotain löytyisi!

5. Jaa sitten täydellinen arkku/senkki makuuhuoneen nurkkaan. Jotain semiantiikkia massiivipuuta, täydellistä vanhaa kulutusta ja ajan patinoimaa henkeä, ei mitään Ikea-kopioita. Tuo kuvan yksilö on Indiskasta, ja antaa ihan hyvin viitettä siitä, millainen olisi mieleinen!

Mutta koska jos oikeasti esim. voittaisin huomisessa lotossa sen 11 miljoonaa euroa, niin ei ensimmäiset hankinnat materiaa olisi. Sävellän vähän itse tätä haastetta, ja tässä sitten viisi asiaa, mitkä olisivat ne oikeasti suurimmat jutut, mitkä kaikkine maailman rahoineni haluaisin saada:

1. Täydellinen sisustus. Ilman raharajoituksia voisin metsästellä juuri enkä melkein hyviä juttuja, panostaa, sijoittaa ja hankkia juuri sellaiset jutut kotiin, mistä voi nyt vain haaveilla! Ei, en ajattele että kuudella tonnilla voi löytää hienomman sohvan kuin kuudella huntilla, enemminkin sijoittelisin ajattomampiin juttuihin, vanhoihin aarteisiin ja laadukkaampiin materiaaleihin!

2. Oma kesämökki olisi toki kiva. Meillä on Kimmon kanssa haaveena ostaa asunto kerrostalosta, ja myöhemmin kesäkoti jostain järven rannalta (tai meren, jos Kimmolta kysytään.) Ei olla kumpikaan mitään omakotitalofaneja, joten kesämökki toisi kaikki ihanat oman pihan edut kesäisin, ja kerrostalossa voisi nauttia talonmiehistä talvisin kun muut huhkivat lumitöitä kotipihoissaan :---)

3. Ja sitten tietysti myös se oma asunto! Helsingistä! Kantakaupungista, ah! Korkeat huoneet, alkuperäiset lautalattiat ja leveät ikkunalaudat, kokonaan omanlainen sisustus ja panostus kotiin, täydellistä.

4. Sitten lähdettäis pitkälle lomalle. Tai vaikka useammallekin. Lämpimään paratiisiin, vaikka tuonne kuvan Seychelleille, miksipäs ei!

5. Ja viimeiseksi koristelisin itseäni muutamalla vähän isommalla uudella tatuoinnilla, eipä kaikkien rahojensa kanssa tarvitisisi enää uhrata ajatustakaan sille, tykkääkö työhaastattelija tatuoidusta lastentarhanopettajasta vai ei ;--)

Mutta murut, mistä te haaveilette kaikkein eniten?

Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

16. helmikuuta 2012 klo 11.33 , Blogger emmi kirjoitti...

hankkisin ekana kodin helsingistä! ja juurikin noilla suurilla ikkunoilla ja vanhoilla puulattioilla, ah<3

ja kyllä se kesämökkikin kelpais, järkytyin nimittäin siitä, että tajusin tänä talvena, kuinka onnellinen olisinkaan jos saisin olla kesällä parisen viikkoa mökillä. minä, kenet vanhemmat pakottivat pakkopaidassa mökille edes viikonlopuks... niin ne ajat muuttuu ;D

 
16. helmikuuta 2012 klo 13.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun ensimmäinen hankinta olisi täydellinen asunto, Suomesta tai ulkomailta. Mulla on mielessä monenlaisia sisustusideoita, jotka haluaisin toteuttaa omassa kodissani joskus, joten niihin hankintoihin/remonttiin voisin upottaa rahani. :) Saattaisin myös ostaa jonkun laukun.. =)

 
16. helmikuuta 2012 klo 13.44 , Blogger Erika kirjoitti...

Hankkisin vakityöpaikan ja oman kämpän. Uus autokin olis varmaan ihan kiva. Ja koska mulla on jo toista vuotta menossa KAUHEA matkakuume, lähtisin jonnekin lämpimään!

 
16. helmikuuta 2012 klo 15.40 , Blogger Tara kirjoitti...

Ookkonää kokeillu niitä Cheap Mondayn Second skin -farkkuja? Minä en oo parempia päälleni pukenut.

 
16. helmikuuta 2012 klo 16.44 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, ehkä sit alkaa olee vanha kun haaveilee mökkeilystä :D mukavaa mummoutumista, mutta mökki ois vaan niin siisti!

 
16. helmikuuta 2012 klo 16.45 , Blogger llaura kirjoitti...

ois kyllä ihana saada laittaa kämppä just eikä melkein välittämättä yhtään budjetista :--) !

 
16. helmikuuta 2012 klo 16.45 , Blogger llaura kirjoitti...

matka ois kieltämättä täydellinen!

 
16. helmikuuta 2012 klo 16.46 , Blogger llaura kirjoitti...

OON! ja oon niihin jotenkin totaalisen väärän mallinen, koska ne mitkä on reisistä sopivat, jää silleen 5 cm päähän et ees voisin kuvitella saavani napin kiinni, ja seuraava koko mistä vyötärö on sopiva, on ihan liian iso reisistä :((

 
16. helmikuuta 2012 klo 21.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täl hetkel varmaan ekana sijottaisin autoon, oon laiskistunu tällee vanhoilla päivillä! :D sit ku ois se auto nii vois ajella päivät pitkät sisustusliikkeissä hakemassa huonekaluja ja muuta kivaa kotiin, mitä varten tosin ensin pitäis ehkä ostaa kans se koti et sais sit kerralla laitettua ihan just sellaseks ku haluu. vaikka tää meidän vuokrakämppäkin on kyllä <3. ja vaikka just häämatkalta tultiinkin niin vois sitä lisääkin reissata, tosin pitkiä lentoja en kyllä kestäis ihan heti. ja sit allsaintsin täydellinen kelsiturkki! :D

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu