Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Reppuasu

torstai 1. maaliskuuta 2012

Reppuasu

reppu: Monki | huivi: Vila | kengät: Pieces | muut: ONLY

Uusi reppu on päässyt heti jokapäiväiseen käyttöön, enkä enää oikeastaan edes muista, miksi reput ei muka tässä parin viime vuoden ja ala-asteen välillä olleet muka yhtään siistejä.. Toi Monkin reppu on ensinnäkin edelleen mielestäni ehkä maailman magein, ja siks toisekseen se on myös maailman kätevin - kuinka raivostuttavaa laukun kantaminen ihan vain kädessä oikeastaan voikaan olla?!

Tänään reppu on päässyt mukanani taas salille ja kohta sen kanssa lähdetään iltavuoroon töihin. Enää tämä ja huominen ja sitten voi viikon verran juhlia pientä talvilomaani ja nauttia siitä, ettei mitään ole pakko tehdä ellei halua. Eli voin esim. maata koko viikon porukoilla entisen huoneeni sängyllä nauttien hyvistä (tentti-)kirjoista ja rapsuttaa Elviä uupumiseen saakka. Kuulostaa ihan houkuttelevalta sen jälkeen kun pisimmät kotonaoloputket nyt viikon sisään on olleet sen 2h kerralla, jos yöuniaikaa ei lasketa. Ei sillä, kai maailmassa kiireisempiäkin ihmisiä on olemassa, mutta mun mielestä kaikki on vaan hippasen kivempaa kun ei tarvitse koko ajan ryntäillä minne sattuu ja katsoa kalenteria missä seuraavaksi piti ollakaan. :) Välillä oon jopa vähän kateellinen Elville, kun se saa vaan nukkua sellaset 18-20 tuntia vuorokaudessa..

Tunnisteet:

14 kommenttia:

1. maaliskuuta 2012 klo 17.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olkalaukutkin on keksitty, niitäkään ei tarvitse kantaa vaan kädessä. :P

 
1. maaliskuuta 2012 klo 20.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Repuille en erityisemmin oo lämmennyt, ala- ja yläasteen jälkeen, mutta ko. yksilö on söpö. :)

 
1. maaliskuuta 2012 klo 21.13 , Blogger jenni kirjoitti...

oi, tuo sun tukkasi on ihan täydellinen♥

 
1. maaliskuuta 2012 klo 21.24 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, eikö ookin :)

 
1. maaliskuuta 2012 klo 21.25 , Blogger llaura kirjoitti...

voi kiitos kaunis :)

 
1. maaliskuuta 2012 klo 21.26 , Blogger llaura kirjoitti...

eikä, oikeesti vai? en oo kuullukaan! :) mutta jäin vaan miettii, että eikö se reppuun verrattuna oo vähän sama asia kun kädessä kannettava laukku, koska sillonhan se olkahihna pidemmän päälle tuo painon epätasaisesti vaan toiselle puolelle? :o

 
1. maaliskuuta 2012 klo 23.58 , Blogger Inka kirjoitti...

reput on parhaita! Mulle aina nauretaan kun painelen reppu selässä kuin mikäkin ekaluokkalainen, mutta faktahan on että mulla on aina ihan kauheasti tavaraa mukana, kuljen kaikkialle ympäri vuoden pyörällä (jonka kanssa on maailman ärsyttävintä rahdata jotain käsilaukkua tai olkalaukkua, en kestä kun se valuu koko ajan selkäpuolelta eteen!!1) ja tuun vaan vihaiseksi jos hartiat kipeytyy. Niinpä mun laukkuvalikoima koostuukin pelkästään repuista, nyt keväämmällä olisi pikkuinen missio hankkia ehkäpä joku muunlainenkin laukku. :D

 
2. maaliskuuta 2012 klo 7.46 , Blogger tarja-annastiina kirjoitti...

Moi!

Kiva reppu :) Itse en osaa käyttää reppuja. No, joskus käytännöllisyyssyistä otan kauppaan mukaan, jos täytyy raahata useamman km:n päästä maitoja ja muita painavia...

Ootko huomannut nää:
http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/housut-shortsit/reverse-1401/american-flag-shorts-208364-92/

Tulivaan mieleen että voisit ehkä tykätä!

 
2. maaliskuuta 2012 klo 9.48 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, ihana! :D toi repun helppous on kyllä saanu mutkin kattelee vaikka minkälaista kaveria tolle Monkin lempparille, ehkä vähän isompaa ja erilaisiin tilanteisiin sopiviakin! Repputrendi on siis ehdottomasti paras asia mitä pitkään aikaan on tullu, vaikka niin epäilevästi siihen pari vuotta sitten suhtauduinkin vielä!

 
2. maaliskuuta 2012 klo 9.49 , Blogger llaura kirjoitti...

oh, kiitos vinkistä, noi on kyllä aika mageet! niitä kesän timmejä reisiä odotellessa.. :D!

 
2. maaliskuuta 2012 klo 16.27 , Blogger ♥ Marja kirjoitti...

En tajua miks löysin vasta nyt blogis mutta pakko jäädä seurailee :) tykästyin paaaljon!

http://twoandahalfreasons.blogspot.com/

 
2. maaliskuuta 2012 klo 22.08 , Blogger llaura kirjoitti...

huippua, tervetuloa mukaan! :)

 
3. maaliskuuta 2012 klo 19.43 , Blogger Little Miss Nightingale kirjoitti...

Niin mielettömän suloinen reppuinen! Itekin etsiskellyt reppua, eikä vielä ole suloisuutta ja just mulle täydellistä löytyny. Uskon, että jos tuo tulisi vastaan omalla ostosreissulla, se lähtisi mukaan. Muutenkin oikein söppänä asukokonaisuus. :)

 
5. maaliskuuta 2012 klo 11.17 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitos :) onneks noita reppuja alkaa taas vähän enemmän näkyä kaupoissa/nettiputiikeissa, jospa sieltä sullekin täydellinen löytyis :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu