Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Epäonnistunut asukuva ja paluumasis

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Epäonnistunut asukuva ja paluumasis

paita: JC | takki: Zara | laukku: H&M | farkut: ONLY | huivi: Lindex

Hahah, olin yllä näkyvissä vermeissä viime viikolla "hieman" venähtäneellä lounaalla Emmin kanssa, sekä myöhemmin terdeilemässä Pauliinan ja paikalla piipahtaneen Mimminkin seurassa, ja kotiin päästyä K tuli sitten mua metrikselle vastaan. Tarkoitus oli ottaa muutama kuva asusta, muuuttta... no, sanotaan nyt näin, että ne eivät ihan onnistuneet, mikä oli mielestäni Kimmon vika, ja me puhuimme sitten toisillemme seuraavan kerran vasta seuraavana päivänä. Tiedän, oon ihan kammottava, ärsyttävä ja ihan tollo kiukuttelija, mutta ehkä toi armas urhoni on minulle jo antanut anteeksi? Toivon kovin! Saatte kuitenkin nyt ihasteltavaksenne pari vähiten epäonnistunutta kuvaa, ei siksi, että tuossa asussa nyt mitään sen kummepaa olisi, vaan siitä syystä, ettette epäilisi hetkeäkään, että bloggaajien asukuvat onnistuisivat aina. Voin aika varmaksi väittää, että eivät muuten onnistu :---D Niitä ei-niin-hyviä kuvia vaan harvemmin lukijat saavat nähdä..

Nyt ollaan juuri palauduttu mökiltä, mieheni rakas lähti töihin ja minä jäin rouvailemaan ja pesemään pyykkiä. Parikin postausta noista viikonlopun kuvista teille irtoaa, joten palataan niihin myöhemmin. Nyt vaan halusin sanoa, että olen edelleen hengissä, ja että mulla oli maailman paras viikonloppu. Voisin vaikka heti muuttaa lopullisesti tonne mökille, kaupunki AHDISTAA! En tykkää nyt taas Helsingistä yhtään, en sitten tippaakaan.  Mutta onneks tässä vierellä on toi Kimmo, ollut jo aika kauan, kun viikonloppuna vietettiin 5-vuotisvuosipäivää, jee! Onnea me!

Tunnisteet:

22 kommenttia:

11. kesäkuuta 2012 klo 12.34 , Anonymous Lulu kirjoitti...

Onnea Laura&Kimmo!!!!!!!!! 3)

 
11. kesäkuuta 2012 klo 12.48 , Blogger Erika kirjoitti...

Tiedän kokemuksesta, että asukuvat ei aina onnistu kovinkaan hyvin. Varsinkaan mulla, joka nappaa itse omat asukuvansa ja joka ei omista edes kokovartalopeiliä..

Toi laukku jatkaa vaan edelleen ihanana olemistaan, samoin huivi. <3

Niin, ja onnittelut vuosipäivän johdosta! :)

 
11. kesäkuuta 2012 klo 12.53 , Blogger jenni kirjoitti...

vautsi, onnea teille Laura & Kimmo!♥

 
11. kesäkuuta 2012 klo 13.13 , Blogger Kissaämmä! kirjoitti...

Onneeponnee! :) Meillähän meni Petrin kanssa poikki, mutta sellaista se on. Ehdittiin me hui kamalaa jotain 10 vuotta yhdessä olemaan!

 
11. kesäkuuta 2012 klo 13.31 , Blogger Senja kirjoitti...

onnea teille! haha tein juuri postauksen mun ja mun poikaystävän puolivuotispäivästä, tuntuu vähäpätöiseltä tän rinnalla ;D teillä jo viisi täynnä, wau :)) onnea!!

 
11. kesäkuuta 2012 klo 13.35 , Blogger paula kirjoitti...

onnea te!♥ ja kappas, meillähän oli ihan hiljattain kihlajaisvuosipäivä mut sitä ei kyllä kumpikaan muistais jossei se olis osana meidän pankkisalasanaa :D jotenkin seurustelunalotuspäivä ja nyttemmin tietty hääpäivä (jonka ekaa vuosipäivää saadaan muuten juhlia jo tämän lyhkäisen kesän päätteeksi :o) on iskostunu paremmin mieleen.

vitsit kun houkuttelis joku mökkeily täälläkin, meillä vaan ei oikein oo semmosta hyvää mökkiä käytettävissämme. no juhannuksena sentään pääsee vähän maalle, vaikka se onkin enemmän talo kuin mökki. mut Espoossa asumisessa on kyllä se hyvä puoli, että on melkein maalla kokoajan ja silti kaupunki käden ulottuvilla. eilenkin lenkkeilin metsäsessä merenrantamaastossa ja sen jälkeen venyttelin laiturilla auringossa ja heitinpä loppujen lopuks vielä talviturkinkin :)

 
11. kesäkuuta 2012 klo 17.04 , Anonymous Hanna kirjoitti...

Voi kun mä tykkään susta! Ihana että jaat myös näitä elämän draamakuningatarpuolia blogissa, niin ei tarvitse yksin potea huonoa omaatuntoa siitä että on ainoa maailmassa joka suuttuu siitä kun tekstiviestin lopussa ei ollutkaan sydäntä tai kaupasta tuotiin vääriä omenoita... Mutta oon ottanut itse asian niin että monen vuoden yhdessäolon jälkeen täytyy välillä pirttihirmuilla niin eipähän pääse tylsistymään. :D

Ja hurjasti onnea :)

 
11. kesäkuuta 2012 klo 17.48 , Blogger Maria kirjoitti...

Hirmuisesti onnea teille! (:
Vaikutat tosi lämpimältä ja ihanalta ihmiseltä, vaikka olisitkin välillä tollo kiukuttelija. <3

 
11. kesäkuuta 2012 klo 19.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse olen jo luovuttanut melkein tämän kuvaamisen kanssa, kun se menee aina niin "ota vähän tollain viistosta, rajaa näin, okei vähän alempaa...jne"... Sitten "siis näähän on kaikki ihan sumeita ja paskoja, et sä huomaa, että näytän näissä ihan läskiltä" ja sitten toinen herpaantuu ja sanoo, että ota ite kerta oot parempi :DDD Nykyään siis otan itse.. Se on kyllä hassua, että todella harva ihminen tajuaa että, mikä on se paras puoli asusta ja itsestä.

Mutta siis ihan kivoja kuviahan nämä olivat :)

 
11. kesäkuuta 2012 klo 19.23 , Blogger emmi / nfv kirjoitti...

Onnea te!

Ja haa, masistele vaan, mut meikäpä iloitsee et oot takaisin! >:-D

 
11. kesäkuuta 2012 klo 20.06 , Blogger llaura kirjoitti...

tack! ♥

 
11. kesäkuuta 2012 klo 20.06 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitos kovasti! ♥

 
11. kesäkuuta 2012 klo 20.07 , Blogger llaura kirjoitti...

me kiitämme! ♥

 
11. kesäkuuta 2012 klo 20.08 , Blogger llaura kirjoitti...

te olitte kyllä kauan yhdessä! sellasesta suhteesta vaatiikin jo rohkeutta ottaa askel eteenpäin :) ja kiitos!

 
11. kesäkuuta 2012 klo 20.09 , Blogger llaura kirjoitti...

no jostainhan se viisi vuottakin on lähtenyt ;) kiitos ja onnea myös teille puolesta vuodesta!

 
11. kesäkuuta 2012 klo 20.10 , Blogger llaura kirjoitti...

joo ei kai niitä kaikkia päivämääriä voi aina muistaa :D ja espoo on kyllä ihana kun luontoa löytyy, löytyy sitä onneks täältä meidänkin Rannasta! :)

 
11. kesäkuuta 2012 klo 20.11 , Blogger llaura kirjoitti...

voi ihana, kiitos :D mä niin tiedän tunteen siitä että toinen tuo vääriä omenoita, ois sit ollu tuomatta kokonaan jos ei ole oikeita!! :--D mutta sellasta tää elo vähän itsensä kanssa on, onneks näissäkin voi yrittää vähän kehittyä :)

 
11. kesäkuuta 2012 klo 20.11 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitos, ihana kuulla! ♥

 
11. kesäkuuta 2012 klo 20.12 , Blogger llaura kirjoitti...

JEP :--D ja TODELLA jännä et lopuissa kuvissa näyttää sit perCseen ammutulta karhulta kun on jo alkanu mököttää ku ekat kuvat on niin surkeita. muahhaha. ei kai se kuvaaminen niin kamalasti vaatis pelisilmää et kattois sitä kuvaa ottaes että toinen näyttää edes jotenkin kivalta... :D kiitos!

 
11. kesäkuuta 2012 klo 20.12 , Blogger llaura kirjoitti...

♥! mitä me tällä viikolla tehtäis?

 
12. kesäkuuta 2012 klo 23.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten ootte Emmin kanssa tutustuneet? :) Tiedän toki, että olette molemmat bloggaajia ja sitä kautta varmastikin tienneet toisenne. Käsittääkseni (voin olla väärässäkin) ette kuitenkaan vielä esim. vuosi sitten olleet "kunnolla" kavereita keskenänne tai että olisitte viettäneet vapaa-aikaa yhdessä muutenkin kuin jonkun blogitapaamisen tms. merkeissä. Musta on siis kiva asia, että olette ystävystyneet, etten kysy tätä mitenkään pahalla, mutta oon joskus miettinyt asiaa, kun jomman kumman nimi on toisen blogissa vilahtanut. :)

 
13. kesäkuuta 2012 klo 8.57 , Blogger llaura kirjoitti...

http://rokkirekki.blogspot.fi/2012/05/blogibibikset-ja-ihania-tyttoja.html :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu