Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I ♥ HKI

perjantai 26. elokuuta 2011

I ♥ HKI

































Voi jos mulla ei ois koiraa, niin muuttaisin kyllä samantien johonkin ylikalliiseen asuntoon lähemmäs keskustaa. ♥ Rakastan kyllä asua nykyiselläkin asuinalueellani, mutta jokin noissa ikivanhoissa kivilinnoissa, ihanissa sisäpihoissa ja raitiovaunujen kolinassa vaan lämmittäisi kamalasti mieltäni, enkä osaa olla haaveilematta asumisesta Töölössä, Kalliossa tai Punavuoressa! Omaa hermoheikkoa koiraani minulla ei kyllä olisi sydäntä noille kaupungin meluisille kaduille viedä, joten on täällä hieman kauempanakin ihan hyvä. Pääseehän tästä helposti keskustaan milloin haluaa. ♥ Ja onneksi kouluni (jossa alan taas ahkerammin käymään, lupaus!!) on Kruunuhaassa, jo se riittää monesti hyväksi syyksi raahautua luennoille :) Sitä paitsi, yksi niitä parisuhteen kompromisseja on kyllä ollut myös se, että tällä hetkellä asumme Kimmon lempikaupunginosassa, ja oikeastaan sekin tekee minut aika onnelliseksi! :) Ja Elvin. Ja ehkä vähän myös mun varkauesta kotoisin olevan sieluni, joka ei välttämättä kestäis esim. Kalliota naapurustona kaiken tän hiljaisuuden ja rauhallisuuden jälkeen?!

Tunnisteet:

19 kommenttia:

26. elokuuta 2011 klo 14.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

I never been up in the northern Europe, but it looks very pretty :)

 
26. elokuuta 2011 klo 14.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei voisitko valottaa että missä kaupunginosassa asut? Haluisin kans itse jossain vaiheessa muuttaa pääkaupunkiseudulle(asun Trella) mutta koiran takia en halua myöskään asua aivan keskustassa. Mitkä on sun suosikki asuinalueita lähellä keskustaa?

 
26. elokuuta 2011 klo 15.35 , Anonymous Erika kirjoitti...

Ei kannata Kallioon muuttaa: mun työkaveri kertoi tänään, että sen kaveri on muuttamassa Helsinkiin opiskelemaan. Kalliossa maksaa 15 neliön yksiö 950 € + sähkö + vesi + muu tilpehööri!

 
26. elokuuta 2011 klo 15.38 , Anonymous Iina kirjoitti...

Oot huippu! Nyt ymmärrän miks niin moni bloggaaja hehkutti sun paluuta.

 
26. elokuuta 2011 klo 16.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyi kallio

Harjukatu kuittaa

 
26. elokuuta 2011 klo 17.47 , Blogger emma kirjoitti...

kivoja kuvia!

 
26. elokuuta 2011 klo 17.48 , Blogger Senja kirjoitti...

oi tulee ihan ikävä stadiin kun näitä kuvia katsoo. ite asuin melkeen neljä vuotta töölössä ja täytyy sanoa, että enää en keskustan ulkopuolella siellä osaisi/haluaisi asua! kun tai jos sinne takaisin muutan, niin samat hoodit taitaa kutsua!:)

 
26. elokuuta 2011 klo 18.30 , Blogger llaura kirjoitti...

Sugarfree: Helsinki is pretty! :)

anonyymi: noo se varmaan vähän riippuu koirasta :D tai että minkälaista lenkkimaastoa lähelleen kaipaa! Kyllä mä Elvin kanssa voisin Taka-Töölöön kuvitella muuttavani, mutta Lauttasaari, Etelä-Haaga, Arabianranta ja Herttoniemenranta oli sellasia, mistä me etittiin pääasiassa kämppää vuosi sitten ennen tähän muuttoa :)

Erika: no tossa tapauksessa vois jo sanoa, ettei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.. :D Kyllä tuohon hintaan Kalliosta jo ihan kaksioitakin löytyy :)

Iina: hih, kiva kuulla :D

anonyymi: pääseehän sieltä toki pois jos ei meininki nappaa ;)

emma: kiitos!

Senja: Töölö on kyllä ihana :) mutta onneks meidän nykyinen kämppä on kans superkiva niin ei hetkeen tarvii uudesta asunnosta haaveilla :D

 
26. elokuuta 2011 klo 18.48 , Blogger petra kirjoitti...

Heippa:) Haluisin vielä tumpelona tosta kakkuohjeesta kysyä että miten toi vadelmien paseeraus tehdää? Siis survotaanko ne vaa siivilän läpi vai pitääkö niitä keittää ensin tms?:o Eli ei ehkä sittenkään iha idioottivarma juustokakku jos meikäläiseltä kysytään..... :D

 
26. elokuuta 2011 klo 19.59 , Blogger llaura kirjoitti...

petra: ulkomaiset vadelmat kannattaa aina keittää, suomalaisia ei tarvitse :) eli ihan survot vaan siivilästä läpi niin että se neste menee taikinaan, mutta mä en kyl kotioloissa nää pahaks niitä vadelmansiemeniäkään siellä kakussa, että jos ei häiritse niin ei niitä pakko edes ole paseerata :)

 
26. elokuuta 2011 klo 20.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Helsinkiin sydämeni haluaa kokoajan täältä 500 kilometrin päästä... ♥

 
26. elokuuta 2011 klo 21.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Luin vanhaa blogiasi, mutta on päässyt unohtumaan, että opiskelitko jotain lapsiin liittyvää vai miten se oli? Olis kiva saada postaus opiskeluistasi =)

 
27. elokuuta 2011 klo 0.51 , Blogger kinaolivia kirjoitti...

Ihania kuvia !

 
27. elokuuta 2011 klo 10.16 , Blogger Peeta kirjoitti...

Helsinki on tosi jees! Kaikki tarvittava löytyy läheltä =) Ja aika hassu toi kommentti kallion hintatasosta, aika harvassa tollaset 950e hintapyynnöt on :D kyllä meillä on kaksio parisataa halvemmalla että niin.

 
27. elokuuta 2011 klo 11.34 , Anonymous Elina kirjoitti...

Helsinki ♥ sairaan kivoja kuvia :)

 
27. elokuuta 2011 klo 12.31 , Blogger Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Kauniita kuvia. Oon aina tykännyt Helsingistä kun siellä on oikeasti kauniita kivitaloja ja maisemia. Tunnelmakin on ihana. En siellä siis asu lähelläkään mutta siellä on aina kiva käydä.

 
27. elokuuta 2011 klo 21.05 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: ehkä sä tänne vielä pääsetkin!

anonyymi: opiskelusta tuskin teen sen kummempaa postausta, mutta siis lastentarhanopettajaks opiskelen yliopistolla :) kiitos kuitenkin ehdotuksesta!

karoliina: kiitos!

Peeta: haha, joo, siinä pitää kyllä jo aikamoiset luksusneliöt olla, että tollasta hintaa suostuis pulittaa :D ei mekään nyt niiin kaukana Kalliostakaan asuta, ja silti on reippaasti alle ton vuokra ja neliöitä se melkein 60, että että.. :D

Elina: kiva kuulla!

Reetta: mä oon päättäny muuttaa Helsinkiin joskus 12-vuotiaana, joten tää rakkaussuhde on ollu pitkä :D

 
28. elokuuta 2011 klo 17.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi!!! mun kodin porttikongin olet kuvannut <3 Krunikassa <3

 
21. syyskuuta 2011 klo 12.02 , Blogger Mari kirjoitti...

Ah, ihania kuvia ! Ite asun peräti 8tuhatta kilometriä noilta nurkilta joten on aina kivaa kun joku ottaa laadukkaita kivoja kuvia helsingistä :) helpottaa koti-ikävää ;)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu