Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Meikkivoidevinkkejä vailla!

maanantai 21. marraskuuta 2011

Meikkivoidevinkkejä vailla!


Eeeeeeiiih, mulle kävi TAAS niin, että kun oon syvästi rakastunut maailman parhaaseen meikkivoiteeseen, lopetetaan sen valmistus. Tai niin mulle kovasti eilen ainakin Stockmannilla väitettiin, ettei Biotherm valmista enää tuota Aquaradiance Light!:ia, jolle niin kovin olin jo sydämeni menettänyt.. Tuolla hurjan hyvällä meikkivoiteella korvasin pari vuotta sitten edellisen lempparini, jota olin käyttänyt varmaan neljä vuotta, kunnes senkin valmistus lopetettiin..

Mutta koska olen nyt kovasti uutta meikkivoidetta vailla, ajattelinkin kysyä, löytyisikö teiltä joku superhyvä meikkivoidevinkki?! Kriteereinä alle 50 euron hinta, ei tarvitse olla mitään markettikamaa kuitenkaan, riittoisa ja hyvin kasvoilla kokopäivän pysyvä, ei liian peittävä, ja mielummin vähän tuon Aquaradiancen kaltainen voidemainen/nestemäinen kuin sellainen "vaahtomainen", jos tiedätte mitä tarkoitan. Tykkään meikkipohjasta myöskin varsin heleänä ja luonnollisena, ei tarvii olla mikään supermattatuote. Ihoni on "normaali"/sekaiho, ei rasvoitu, mutta on ehkä vähän pintakuiva.. :)

Eli nyt niitä teidän lemppareita haluaisin kuulla, ja olisi hyvin ihana jos jaksaisitte vähän enemmän kertoa niistä kuin heittää nimen ilmoille, en jokaista suositeltua pelkän nimen perusteella jaksa kuitenkaan kaupoissa käydä katsomassa. :)

Tunnisteet:

36 kommenttia:

21. marraskuuta 2011 klo 11.13 , Blogger miiu kirjoitti...

Itse ostin Makeupforeverin HD meikkivoiteen ja se on kyllä unelmien täyttymys. Sävyjä on niin monta, että löytyy täsmälleen oikea, ja meikkivoide sulautuu ihoon niin hyvin ettei rajoja voi edes syntyä! Peittävyyttä saa jos vähän enempi laittaa, mutta lopputulos on kevyt ja luonnollinen. Suomessa hintaa saattaa olla aika lailla, mutta suosittelen että käyt sävyn tsekkaamassa jossain liikkeessä missä kyseistä merkkiä myydään ja tilaat sitten netistä. Lisää hehkutusta kyseisestä meikkivoiteesta löytyy saara sarvaksen blogista :D

 
21. marraskuuta 2011 klo 11.50 , Anonymous krispis kirjoitti...

Lily Lolon mineraalimeikkeihin olen itse aivan rakastunut! Itselläni on rasvoittuva iho, mutta silti kestää koko päivän kiiltämättömänä mutta juurikin semmoisena heleänä ja luonnollisena. Meikkivoidetta on myös laitetaan ns. kerroksittain niin voi itse valita kuinka peittävää tarvitsee. Sivuilta voi tilata starter kitin, jossa tulee kolme lähellä toisiaan olevaa sävyä niin löytyy myös se oma sävy alkuun helposti. Olen ainakin ihan myyty! En koskaan uskonut, että saisin huonoilla meikkitaidoillani ihostani näin hyvän näköisen :D! elikkäs lilylolo.co.uk

 
21. marraskuuta 2011 klo 11.51 , Blogger Mirppu kirjoitti...

Mä en yleensä markettikamasta diggaa mutta pakko sanoa että Maybellinen Affinitone on älyttömän hyvä. Nestemäinen, kevyt, helppo levittää ja jättää kivan kuulaan ihon. Oon itse käynyt kaikki merkit läpi chanelit, diorit, biothermit, make up storen setit, ihan kaikki ja tää on vaan paras!

http://www.kremasica.com/wp-content/uploads/2010/11/1355470.jpg?84cd58

 
21. marraskuuta 2011 klo 12.30 , Anonymous Mau kirjoitti...

Tykkään itse ihan hirmuisesti Diorskin Nude -meikkivoiteesta. Se on sellainen tosi kevyt ja hyvin levittyvä, ja siitä tulee (mulle ainakin) tosi hehkuva iho. Peittää aika hyvin, muttei kyllä mitenkään pakkelimaisesti. Ihan kuin ei olisi meikkiä ollenkaan, vaan vain tosi hyvä iho :) + on todella pitkäkestoinen purnukka, mulla menee yksi pumppaus per meikkikerta ja melkein vuoden ollut käytössä tuo tämänhetkinen purkki (nooh, kesällä käytin sitä aika harvoin).
Tää oli tällainen ylistyslaulu, mutta oikeesti, tää on parasta meikkivoidetta mitä oon ikinä käyttänyt!

Se on käsittääkseni karvan verran alle ton viiskymppiä Suomessa mutta ehdottomasti hintansa arvoista! Juu, ja mulla on myös pintakuiva normaali/sekaiho. Oon kyllä lukenut, että jotkut ei ole tykänneet, mutta mun iholle selvästi sopii kuin nenä päähän! Kunhan eivät vain nyt lopettaisi sitäkin, aargh.

 
21. marraskuuta 2011 klo 13.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Omasta kokemuksesta suosittelen ehdottomasti Revlonin meikkivoiteita kaikista eniten, jos niitä jostain onnistuu löytämään... (Ainakaan kuopiossa ei revlonia löydy nykyään enää mistään D:)

Sitten toinen hyvä meikkivoide (joka ainakin itsellä on tällä hetkellä kokeilu listalla) on Chanelin Vitalumière Aqua, josta Mustaa kajaalia ainakin on kirjoittanut hyvän arvostelun;
http://blackkohl.blogspot.com/2011/10/chanel-vitalumiere-aqua.html

 
21. marraskuuta 2011 klo 14.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lancôme Teint Miracle on mun ehdoton suosikki, ja jos hinta ei kirpase niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 14.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voin lämpimästi suositella mineraalimeikkejä, itse käytän tällä hetkellä bareMineralsia ja olen ollut siihen tyytyväinen, mutta merkkejä löytyy muitakin. Tuotteilla saa nimenomaan heleän pohjan ja peittävyysasteen voi itse päättää. Itselläni on jonkinlainen sekaiho, joka on vähän rasvoittuvuuteen taipuva ja pintakuiva ja jossa pitää paikoin peittää arpia tms., ja mineraalimeikeissä olen kokenut parhaaksi juurikin tuon kestävyyden, sillä tämä pysyy hyvänä koko päivän. Useat laadukkaammatkin nestemäiset meikkivoiteet läpikäyneenä olen erittäin tyytyväinen. - Eve

 
21. marraskuuta 2011 klo 14.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itse suosin body shopin kosteuttavaa meikkivoidetta, jossa on spf15 :)

osaisitkohan kertoa, mitä fonttia olet käyttänyt tuossa bannerissa? Haluaisin tatuoinnin tuon kaltaisella fontilla, mutten ole vielä löytänyt sopivaa.

 
21. marraskuuta 2011 klo 14.57 , Blogger Duussi kirjoitti...

Mäkin suosittelen Lancômen Teint Miraclea, muistaakseni aika tarkalleen tuossa viidenkympin hintaluokassa. Nestemäinen meikkivoide pumppupullossa, leviää siveltimellä kuin unelma, ei tee ihosta pakkeloitua vaan kuulaan ja pysyy pitkään. Ihmeitä saa tapahtua, että vaihtaisin tästä enää pois!

Itellä ei oo lähikuvia todistusaineistoksi, mutta White Trash Diseasen Nata ainakin vannoo saman aineen nimeen, sieltä voi käydä ihailemassa kuulasta lopputulosta :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 15.36 , Anonymous Lola kirjoitti...

Itse olen myös käyttänyt tuota Lancomen Teint Miraclea, ja on tosi hyvää tavaraa. Levittyy hyvin, iho näyttää kuulaalta ja voide itsessään on myös ihanan tuntuinen iholla, en välillä laita edes kosteusvoidetta alle! Tämäkin on n.48, mutta laivalla maksaa muistaakseni noin 30 euroa ! :) <3

 
21. marraskuuta 2011 klo 16.03 , Blogger entente kirjoitti...

Kuulostaa ehkä halvalta markettimeikiltä, mutta Loreal true matchin tuo meikkivoide on aivan loisto! Olen itekin vaaleista vaalein suomalainen blondi ja kaikenkukkuraksi omaan vieläpä atooppisen ihon, ja tämä on se mikä toimii! Oon kokeillut jos jonkinmoista meikkivoidetta ja puuteria tähän iholleni tunkea, ja tämä on kyllä osottautunut parhaaksi! Erittäin hengittävä ja ohkanen, ainakin mun iholla lopputulos on sellanen tosi kuultava :) Arkena käytän just vaan tota ja sipasen vähän poskipunaa, voilá! Ei siis vaadi puuteria päälle tai mitään.

Mulla itellä on tosta sävy Ivory, joka siis on tosi vaalea! On tainnut jotkut tummemmankin ihon omaavat kaverit käyttää joskus ja hyvin on sulautunut siihenkin! :)

Suosittelen lämpimästi, hintalaatusuhde ihan tosi mainio!

http://www.lorealparis.fi/meikit/kasvot/true-match.aspx

http://www.lorealparis.fi/img/l10n/products/305x262/Cos1_14.jpg

 
21. marraskuuta 2011 klo 16.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä oon ainaki tykänny Lumenen ultra smooth sking caring makeup meikkivoiteesta :) meikkivoide soveltuu normaalille ja kuivalle iholle! levittyy mielestäni just sileästi ja pieniki pisara riittää ja levittyy tosi laajalle alueelle :)! Tuote ei tee nassusta mattamaista vaan jättää sen kivan kiiltäväksi ja ku vähän sutasee puuterii päälle ni näyttää must just hyvältä! Camelina öljyn ansiosta puuteri ei näytä et se jäis kuivana iholle :) tykkään ainaki! ja 20e on hintaa ja riittävyys on äärettömän hyvä, suosittelen :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 16.19 , Blogger Jenni kirjoitti...

Nivean Extreme Resist on oma lempparini. Pysyy tosi hyvin naamalla koko päivän ja vielä yönkin, eikä sillä saa naamiota aikaiseksi. On myös riittoisaa ja sopiva värikin löytyi tälle kalpeanaamalle. Ainoa miinus, että kaikki naisten lehdetkin ovat noteeranneet tämän ja suosituimmat sävyt olivat puolitoista vuotta sitten kiven alla. Nyt tilanne lienee jo parempi sen suhteen.

Lisäplussaa edullisesta hinnasta :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 16.19 , Blogger Jasmin kirjoitti...

itekki vähä petyin ku kävin kyselee tota samaista meikkivoidetta ja valmistus kulma lopetettu kokonaan... just ku oli oikee osunu kohalle ja nyt sit pitäs löytää joku korvaava joka ois yhtä hyvä,vaikeeta tulee olemaan,varmaan pitää kosmetiikka osastolla käydä kyselemässä ammattilaisilta omalle ihotyypille sopivaa :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 16.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Everyday Minerals! Valittavana neljä erilaista meikkipohjaa, kattavat sävyvalikoimat ja hinta todella edullinen. Itsellä kestää yksi 12 dollarin purkki reilusti yli vuoden! Jos päädyt tuolta tilaamaan, niin klikkaa koriin ehdottomasti myös Flat Top Brush, jolla levittäminen sujuu kuin unelma. :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 16.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuinka pitka oot?
Minka rotunen sun koira on?
Voitko tehda postauksen sun tatuoinneista?

 
21. marraskuuta 2011 klo 17.31 , Blogger Lau kirjoitti...

Lancômen Teint Miraclea minäkin kyllä suosittelisin. Oli vielä ainakin hetki sitten stockkalla jossain kantistarjouksessakin 38e/puteli (normi taitaa olla 49e?) On ihan loistavaa kamaa! Peittää sen mitä on peitettävää ja on silti ihanan kevyt ja tuo sellaisen nätin hehkun kasvoille. Rakkautta siis <3

 
21. marraskuuta 2011 klo 17.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minäkin suosittelen mineraalimeikkejä. Itse olen käyttänyt vain Everyday Mineralsia, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Lopputulos on kuulas, mutta peittävä olematta kuitenkaan pakkeloitu. Everyday Mineralsia on neljää eri peittävyysastetta, ja näytteitä voi tilata postimaksun (n. 5 €) hinnalla.

Kaikille mineraalimeikit eivät tietenkään sovi, mutta kannattaa ainakin kokeilla :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 17.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä tarvitsin äkkiä uuden meikkivoiteen, joten nappasin kaupasta mukaan Maybelline dream liquid nimisen tökötin. Yllätyksekseni tykästyin siihen ihan oikeasti! Levittyy ihanan pehmeästi, ihan kuin liukuu iholla. Jättää luonnollisen ja heleän tuloksen. Ei myöskään jää kuiviinkaan kohtiin kökköinä, vaikka ajoittain ihoni on hyvinkin kuiva. Sävy löytyi helposti tälle lähes valkoiselle iholleni. Hintakaan ei päätä huimaa, oiskohan jotain kympin verran ollut. Itsellä työpäivät venyy joskus 10-12 tuntisiksi ja tätä kun on aamulla sutinut niin kyllä vielä illallakin ihmiseltä näyttää, ei ole minulla karkaillut kesken kaiken pois :D
Suosittelen siis, ihan kelpo tuote jos ei jaksa sokoksille/stockalle/jonnekin lähteä metsästämään, tätä kun saa ihan lähi-marketistakin :)
Onnea metsästykseen!

 
21. marraskuuta 2011 klo 18.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Taisin kirjoittaa nimen kuitenkin väärin, puhuin siis Maybellinen dream SATIN liquidista :)
T. Äsken maybellinea kehunut anonyymi

 
21. marraskuuta 2011 klo 18.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo mineraalimeikit kokeiluun ehdottomasti! Mulla Everydayminerals käytössä, purkki maksaa jonkun 10€. Sivuilta saa muistaakseni postituskulujen hinnalla kokeiluun viisi sävyä. :) Sieltä löytyy itse käyttämääni semi mattea peittävyyksistä: peittää jopa finniarpeni mutta jättää kauniin kuulaan tuloksen. Ja ei tartte korjailla, ikinä! LilyLoloja tai Baremineralsia en ole kokeillut, mutta Everyday minerals on ainakin halvimmasta päästä ja siten helppo aloittaa - ja laadussa ei mitään moitittavaa!

 
21. marraskuuta 2011 klo 18.25 , Blogger AB kirjoitti...

Chanelin Vitalumiere Aqua on kevyt, mutta ei hirveän peittävä eikä pysy varmastikaan koko päivää. Suosittelen Lancomen Teint Miraclea, kevyt ja kosteuttava ja ihana!

 
21. marraskuuta 2011 klo 18.42 , Anonymous ellu kirjoitti...

Diorskin forever:) Nestemäinen, peittävä, sopivan kehy, IHANA tuoksu, luksusta pelkkä laittaminen, hintava mutta kestää piiiitkään. Hintaerot on kyllä suuret joten tarkkaavaisena mistä ostaa:) Laivalta ostaessa hintaa oli 33e (!) mutta maissa peräti 53e muutamassikin paikassa En kyllä tajua mistä tuo suuri hintanousu johtunee. Mutta siis jos joku kaveri esim menossa laivalle niin kannattaa hyödyntää:) Kivaa marraskuun loppua:)

 
21. marraskuuta 2011 klo 19.08 , Blogger Pauliina kirjoitti...

Body Shopin kosteuttavaa meikkivoidetta oon käyttänyt jo monta vuotta, suosittelen ehdottomasti!

 
21. marraskuuta 2011 klo 19.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Clinique supermoisture makeup :) mulla itsellänikin on normaali, ei rasvoittuva iho, joka on varsinkin talvella kuiva. Toi meikkivoide pysyy kasvoilla koko päivän ja kosteuttaa samalla ihoo :) tosi riittoisa, maksaa n.30e tuubi ja on nestemäinen. Itselläni oli ihon kuivuuden lisäks se ongelma, että meikkivoide lähti kasvoilta päivän aikana ja iho ei ollut enää tasaisen värinen. Ton kanssa ei oo sitä ongelmaa ja on kyllä laatuunsa ja riittoisuuteensa nähden edullinen :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 20.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Enpä osaa nyt sitten kertoa suosikkiani, sillä itse pidän enemmän näistä vaahtomaisista, sillä nuo nestemäiset tekevät ihoni erittäin kiiltäväksi :) Mutta toivottavasti löydät itsellesi uuden hyvän meikkivoiteen :)

 
21. marraskuuta 2011 klo 21.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse pidän oikein kovasti IsaDoran Velvet Touch'sta. Itselleni sopivan luonnollisen heleän kiiltävä (tarvii puuteria esim. nenään ja otsaan!), sopii pintäkuivalle iholle(ni), ja sopivan vähän peittävä. IHANA! Eikä oo turhan kalliskaan. Itse ostin Kicksistä, varmasti saa vaikka Stockalta/Sokoksista. Ja tosi nätisti levittyvä, ei tuu raitoja tms.. Kivan koostumus, kunkan muistaa ravistää vähän :) Toivottavast läydät uuden sen-parhaan-ikinä!

 
21. marraskuuta 2011 klo 22.12 , Blogger Nata kirjoitti...

lancomen teint miracle!!! parasta kamaa sitten elviksen. arlandalla tax freena 28 egee ja on tooosi riittoisaa! muutki ilmeisesti huomannu tän hienouden. muuta en suostu enää käyttää!

 
22. marraskuuta 2011 klo 8.32 , Blogger Elina kirjoitti...

Lancôme Teint Miracle on uusi lemppari. Jättää ihon kuultavaksi ja antaa anteeksi pientä pinta kuivuutta. Hinta on aika suolainen, mutta esimerkiksi nyt taitaa olla kicksissä kanta-asiakastarjouksessa 38 euroa.

 
22. marraskuuta 2011 klo 12.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itsekin käytin samaa meikkivoidetta ennen, mutta jokunen vuosi sitten aloin käyttää Kanebon Sensei -meikkivoidetta. Se on saman kaltainen kuin tuo Biotherm, mutta ainakin itselleni löytyy Senseiltä paremmin väri omalle iholleni. Olen ollut todella tyytyväinen :) Hintaa löytyy n.40€

 
22. marraskuuta 2011 klo 12.42 , Blogger T. kirjoitti...

Meikkivoiteitahan löytyy pilvin pimein. Sanoit, ettei markettikamaa, mutta minä meikkaajana voin suositella kyllä markettikamasta Lorealin Infalliblea. Pysyy iholla hyvin, ei ole liian peittävä ja se jättää ihanan puuterimaisen pinnan iholle. :) Tämä on voidemaista tyyppiä, eli ei korosta ainakaan niitä sinun ihosi kuivia kohtia, niinkuin nestemäisillä tuppaa olemaan tapana.

 
22. marraskuuta 2011 klo 12.46 , Blogger T. kirjoitti...

Ai niin ja ei maksa muuten kuin päälle 12 euroa tuo infallible... Minusta 50 euroa meikkivoiteesta on riistoa. Halvemmallakin löytyy laadukkaita ja ei ne kalliitkaan merkit ole aina niin hyviä, kuin mitä antavat olettaa. Esimerkiksi Diorin Nude (toiselta nimeltä vissiin Diorskin Nude?) ei ollut ollenkaan niin hyvä. Siltä ei löytynyt edes vaaleinta sävyä, vaalein sävy oli ainakin minulle liian keltainen. Ja se on nestemäistä, joten se ei vähänkään kuivalle iholle ole se paras vaihtoehto.

 
22. marraskuuta 2011 klo 14.47 , Blogger llaura kirjoitti...

kaikki: kiitos kaikille huipuista suosituksista :) !! näistä on ollut suuresti hyötyä! mul oli kuitenkin vähän kriisitilanne jo ton kans ja kävinki eilen ostaa jo uuden, mutta oon ehkä vähän vakuuttunu, et tarviin sen jälkeen ton Lancomen, pitää bongailla vaikka lentokentiltä jos sais jostain himpun verran edullisemmin :)

 
23. marraskuuta 2011 klo 21.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin suosittelen Body shopin kosteuttavaa meikkivoidetta. Mulla oli pitkään ongelmana, että en löytänyt sopivan sävyistä meikkivoidetta. Oon hyvin vaalea, ja kaikki mitä aiemmin kokeilin jätti aina selvän rajan vaikka kuinka yritti häivyttää. Tästä löytyi mulle sopiva sävy, on ihanan luonnollinen ja kevyt ja helppo levittää.
Hinta on jotain parinkympin luokkaa, ja vaikka meikkaan aika paljon (monesti saatan meikata parikin kertaa päivässä jos käyn keskellä päivää salilla tms..) kestää minullakin useamman kuukauden.

 
25. marraskuuta 2011 klo 9.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt sit tietty kiinnostaa, et minkä voiteen kävit ostamassa ;) ? Ja mitä oot tykänny siitä? Itselläkin uuden meikkivoiteen hankinta edessä..
-Heini-

 
25. marraskuuta 2011 klo 11.11 , Blogger llaura kirjoitti...

Heini: joo siitä on tulossa postaus, mut haluan jonkin aikaa käyttää tuota meikkivoidetta ensin niin on siitä vähän enemmän jo sanottavaa kun ensivaikutelma! :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu