Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kotia: eteinen ja kylppäri!

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kotia: eteinen ja kylppäri!

Tervetuloa meille :---) Oon lupaillut noin sata vuotta jonkinmoista kotipostausta, joten tässä tulisi ensimmäinen osa! Kimmon vieno toive oli aikalailla samoilla linjoilla kuin oma ajatuksenikin aiheesta: ei ole tarkoitus tehdä siis mitään suurta kotipostausta esitellen koko asunto lattiasta kattoon, vaan ennemminkin näyttää vähän fiiliksiä ja yksityiskohtia täältä. Tässä blogissa ei siis tulla varmaan tämän tarkempia kuvia kotoa näkemään, mutta jotain nyt kuitenkin!

Mutta aloitetaan huoneilla, jotka ovat ensin!

ETEINEN:

Ovesta tullessa vasemmalta seinältä löytyvät siis nuo kaapit, naulakko ja ovi kylppäriin, oikealta taas kaikenmoiset hyllyni ja laatikkoni kengille. Oven takana on myös tuo ihanista ihanin muumikalenteri ja avainpidike, josta tosin puuttuu nyt Kimmon avain kun herra ei kuvaushetkellä ollut kotona :)

Eteisessä about kaikki on ihanaa, kamalaa Ikeaa. Nuo Lack-hyllyt ostin ekaan kämppääni syksyllä 2007 ja siitä asti ovat mukana kulkeneet, vaikka seuraavaan asuntoon niillä tuskin enää on kamalasti asiaa. Tuo pystylokerikkohylly oli ennen Leppävaaran kämpässämme olohuoneessa, nyt sekin sai siirron eteiseen kenkä- ja lehtihyllyksi. Ihan hyvin se siellä pärjää, vaikkei nyt ehkä eniten vastaakaan enää sitä makuani, ja jos mulla ois tarpeeksi ylimääräistä rahaa, olisi tuo eteinen HYVIN erinäköinen. Heivaisin ehkä jo veke myös nuo itse koristelemani kenkälaatikot, tosin noista seepralaatikoista en luopuisi! Nehän ovat niinkin uudet kuin suoraan 90-luvulta, toisessa säilytin pienenä mun barbieta ja toisessa oli nukenvaatteet! :--)

Eteiseen tähtimaton viereen oon odottanut nyt noin 1.5 vuotta lehtikoria hesareille, mutta ei oo vielä ihan näkynyt... Hra. Kimmo lupasi minulle moisen askarrella ihan itse, missäs se viipyy?! Vähän kuluneennäköisestä laudasta sellasen viinilaatikkomaisen laatikon siihen haluaisin, ostan sen kohta itse kaupasta, jos ei ala K:n tekemää pikkuhiljaa näkyä...

KYLPYHUONE:


Kylppärimme on ihana iso ja avara, mikä nyt ei varsinaisesti ehkä näistä kuvista välity. Siellä on iso kaappi pyyhkeille ja muulle kamalle, pyykkikone sekä itseasiassa myös sauna, mutta tuo huone on sen verran taas päässyt toimittamaan varaston virkaa, joten ei ollut ihan kuvauskunnossa.. :--D

Eteisen puolella oleva matto ja pyykkiteline on rakkauslöytöjäni Varkaudessa sijaitsevasta Kauppa21:stä, suihkuverhon tilasin Hennesiltä. Pyyhkeet ovat Marimekon Nimikko-pyyhkeitä, ja jos saisin päättää, mun kaikki pyyhkeet olisi pelkästään tuota Marimekon tasaraitaa. Tai no, kukas muukaan sitä saisi päättää, mutta onhan niitä muitakin pyyhkeitä kertynyt ajan mittaan :D Tarkoitus on kuitenkin pikkuhiljaa hankkia tilalle noita raidallisia Marimekkoja ja siirtää muita pyyhkeitä sitten enemmän rantakäyttöön. Käsipyyhe on kuitenkin H&M Homesta, niillä ei oo niin väliä onko oikeaa raitaa!

Ja sitten vielä ennen kuin lopetetaan tänkertainen kierros, niin vielä parempi kuva tuosta eteisen seinällä olevasta taulusta, joka ennen itseasiassa löytyi makuuhuoneesta. Samalla vähän kurkkausta seuraavaan osioon, eli keittiön ja olohuoneen puolelle ;--)


Tunnisteet:

12 kommenttia:

29. tammikuuta 2012 klo 15.40 , Blogger Unknown kirjoitti...

Kivoja yksityiskohtia. Oot jaksanut koristella kenkälaatikotkin. :)

 
29. tammikuuta 2012 klo 16.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan mahtia nähdä tällainen kurkistus teidän kotiin. :) Itellä on muutto omaan kotiin vasta haaveissa, mutta on kiva katsella kuvia muiden kodeista. :)

 
29. tammikuuta 2012 klo 18.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo KCACO-taulu on? Haluaisin myös tuollaisen ja oon niitä nähnyt monissa blogeissa mutta en missään liikkeessä:D

 
29. tammikuuta 2012 klo 19.31 , Blogger Jenni kirjoitti...

aivan ihania yksityiskohtia ja muutenkin noista kuvista jotenkin tulee heti mieleen, että toi on niin lauramaista! :-) ihana että jaoit meidän kanssa edes näin paljon kodistanne :)

 
29. tammikuuta 2012 klo 20.43 , Blogger Virpi kirjoitti...

Lauraaa!! Tässä tätä kommenttia, kuten eilen lupailin. Oli kyllä hauskaa, pian taas uusiks! :D

ps. Teillähän näyttää kivalta :)

// Virpi

 
30. tammikuuta 2012 klo 10.16 , Blogger llaura kirjoitti...

kiva että tykkäsit! :)

 
30. tammikuuta 2012 klo 10.17 , Blogger llaura kirjoitti...

netistä rakas lukijani, netistä ;) http://www.google.fi/search?q=keep+calm+and+carry+on+poster&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a

 
30. tammikuuta 2012 klo 10.18 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, voi kiitos! tulee näitä vielä muutama huone lisää, ne ehkä vielä enemmän on mun näkösiä kun vaan toi eteinen+kylppäri :> !

 
30. tammikuuta 2012 klo 10.18 , Blogger llaura kirjoitti...

jee!! ja joo uudestaan, oli varsin hauska ilta! :D ja kiitos :)

 
30. tammikuuta 2012 klo 15.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Mistä oot hankkinu ton ihanan avaimenpidikkeen? ;)

 
30. tammikuuta 2012 klo 18.51 , Blogger llaura kirjoitti...

http://www.sisustuscarena.fi/

 
13. helmikuuta 2012 klo 1.04 , Blogger The Gang of Apartment 22 kirjoitti...

mahtava idea pistää noi ikean perushyllyt kenkähyllyiks, en ois varmaa iha ite heti keksiny -H

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu