Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Toiset vastaukset

maanantai 19. syyskuuta 2011

Toiset vastaukset

Ja sitten seuraava pläjäys vastauksia kysymyksiinne, ekathan löytyvät täältä! Kuvitus tällä kertaa muutamia nappasuja viime vuoden elo-syyskuiselta Kyproksen matkaltamme :)

Mikä on mielestäsi suomen kielen kaunein sana?
En mä valitettavasti yhtä kaunista sanaa suomen kielestä osaa valita. Suomen kieli on yleensä ottaen kaunis, varsinkin jos puhuu paljon lauseilla, joissa on vaan pehmeitä konsonantteja, ällää, ämmää, ännää ja muita sellaisia :D Voisin mä toki vastata tähän vaikka sammal, mutta kun oikeasti yhtä sanaa alkaa hokea pidempään mielessään, tulee siitä ihan tyhmä... :D Sammal.. sAmmal... saMMAl... :D Eikun nyt mä keksin! Se on tietenkin lumi :) Ah niin suomalainen ja suomalaisuutta kuvaava. Joo, lumi se on. Lumi! (paitsi jos alan hokea sitä taas sammaleen tapaan..)

Mistä tunnet mungolife annan? :) Blogin kautta ollaan tutustuttu muutama vuosi sitten ja siitä se ajatus sitten lähti.

Jos pitäisi valita joku karkki mitä pitäisi syödä koko loppuelämä mitä se olisi? : ) Ei kun se olis pulla. :)

Minua kiinnostaisi miltä kasvattajalta oot Elvin ostanut? Onko sulla jotain "koiraharrastuksia"? Elvi on otettu Sakura Senzen -kennelistä Tarttilasta. Me harrastetaan lähinnä yhdessä nukkumista...

mitkä ovat omasta mielestäsi parhaat asiat itsessäsi? Mun valloittava luonne, joka tulee tosin esiin vaan hyvin syvältä kaivettuna, oon vähän varautunu uusien ihmisten kanssa :D Sen lisäks kyky pysyä optimistisena elämän suhteen ja tietynlainen tasapainoisuus, jonka oon tässä vuosien varrella saavuttanut.

millaisia tatuointeja sinulla on? voitko tehdä niistä postauksen jossa esittelet ne ja kerrot jotain taustaa:) En valitettavasti aio sellaista tehdä :( Mulla on kolme tatuointia, vasemmassa jalkapöydässä pääsky, vasemmassa ulkosivuranteessa neljä tipua myöskin sekä oikeassa käsivarressa teksti.

kuinka monta kertaa oot seurustellu? Kahdesti, mutta Kimmon kanssa tää on ensimmäinen ihan oikea parisuhde :)

Koska sait ensisuudelmasi? Seiskalla jossain diskossa? Iyy, oli ällöä eikä mulla ole mitään hajua kuka se poika oli.... :D Se vaan pyys tanssimaan hitaita, ja seuraavalla hetkellä se jo pussas. Yök. En muista yhtään kuka olis sit ollu seuraava? Pussailin paljon poikia joskus, mutta siihen se sit jäikin..

Tasaa kaikki Milloin ajattelit hankkii lapsii vai aiotko ollenkaa? Lapsia saadaan, ei hankita.. :) Ei ole ihan se kaikkein ajankohtaisin juttu, vaikka jossain vaiheessa kyllä lapsen ehkä haluankin! Mä kuvittelin pitkään, että haluan äidiksi viimeistään 25-vuotiaana, mutta nyt kun kyseiseen ikään on vuosi, on 28 ja siitä ylöspäin ihan hyvä ikä.. Haluan ehtiä "elämään" tämän huolettoman vaiheen niin sanotusti alta pois, jotta lapsia saadessani voin oikeasti olla onnellinen siitä elämänvaiheesta haikailematta minkään huvitteluiden perään :)

mitkä asiat saavat hymyn huulillesi? (: Elvi, aurinko, ystävät, ihanat asiakkaat töissä ja kivat kommentit joita jätätte blogiini!

Onko sun hiukset aina olleet vaaleat? Minkä pituiset hiuksesi ovat olleet pisimmillään? Tää on mun luonnollinen hiustenväri juu. Hiukseni eivät yksinkertaisesti kasva ilman järjetöntä hapsutusta tästä hartiamitasta kovinkaan paljon pidemmiksi, mutta onneks oon ihan tyytyväinen näihin näinki. On ne joskus puoliselkään olleet, mutta voi luoja ne oli hirveessä kunnossa sillon!

Millaisen puhelimen ja tietokoneen omistat? Puhelin on Nokian E5 ja läppäri Samsungin NC20, eli vähän isompi miniläppäri. Nää on hyvät, en oo Apple-fani :D

Missä kaikkialla ulkomailla olet käynyt? Irlanti, Englanti, Saksa, Ranska, Sveitsi, Belgia,
Luxemburg, Hollanti, Itävalta, Liechenstein, Unkari, Espanja, Kypros, Kreikka, Ruotsi, Tanska, Norja, Monaco sekä Viro. (iskä, puuttuuks tästä joku?!)

Kaunein kaupunki Suomessa? +perustelut Helsinki. Rakastan noita vanhoja taloja, 1900-luvun alun arkkitehtuuria, rantoja, merta ja mukulakivikatuja. Mutta toisaalta mun pieni savolaissydämeni rakastaa myös hyvin paljon Itä-Suomen pikkukaupunkeja, joissa on paljon vettä aina keskustassa asti. Järvimaisema on vaan yksinkertaisesti se, jossa oma sieluni lepää!

Lempijäätelömaku?:P Lakritsi. Valion nimenomaan, muut on ihan kuraa!!

Ensimmäinen mieleen tuleva asia sanasta:
Kulutus: Hysteria... :D Vähemmälläkin pärjää. Vaikka itsekin toki syyllistyn suurempaankin osteluun välillä, pääasia on että oon opetellu olee ostamatta turhaa. Tai ihan vain siksi kun halvalla saa.. Jos ostan, tarvitsen oikeasti. On vähän kyseenalaista, miten ihminen tajuaa aina yhtäkkiä tarvitsevansa aina uutta, huomaavansa ettei kykene elämään ilman tablettitietokonetta, kolmea kameraa tai sataa paria kenkiä..
Kiire:
Ihmiset tekee aikalailla itse itselleen kiireen. Jos osaa organisoida menonsa ja tulonsa, tulee harvoin kiire. Eikä kaikkea tarvitse haalia itselleen, koska mä en pystyis elää niin, että olis jatkuvasti kiire jonnekin.
Lapsi:
On aikuinen ennen aikuisuutta..... :D En nyt tiedä mitä tällä haettiin, mutta joo tykkään kyllä lapsista, en ehkä muuten alalleni olisi päätynyt. Haluan joskus myös omia, en nyt hetkeen vielä, mutta myöhemmin sitten.
Arvot
: Arvoissa mua yleisesti ottaen pelottaa kaikki ääriarvot. Jotenkin tuntuu, että yhteiskunnasta on maallistumisen myötä jääneet ns. valmiit arvot, jotka tulevat "jostain korkeammalta", jolloin ihminen alkaa etsimään itselleen moisia muualta. Ja surullista sinäänsä, mutta tästä on tosiaan tuntunut hieman seuraavan kaikenlaisten ääriarvojen kasvua, ollaan äärioikeistolaisia, äärimaahanmuuttovastaisia, äärisitä ja ääritätä. En nyt tiedä onko ne perinteisiksi luokitellut arvot, koti, uskonto ja isänmaa, nyt ne mistä väenvängällä kannattaa pitää kiinni, mutta on oikeasti vähän pelottavaa miten radikaaleja arvoja nousee koko ajan pinnalle enenevissä määrin.
Uskonto: Uskonto on tärkeä osa kulttuuria. Kaikkia kulttuureja, niiden syntyä, tapoja, arvoja ja elämänkatsomusta. Itse en ole milläänlailla uskonnollinen ihminen, olen käynyt riparin ja ollut pari kesää isosenakin, mutta jotenkin ehkä juuri se sen asian totuutena toitottaminen sai mut kyseenalaistamaan omaa suhtautumistani asiaan. En usko jumalaan, mutten ole varsinaisesti ateistikaan. Mun puolesta kaikki saa uskoa ihan mihin haluaa, kunhan kenenkään muun uskomuksia ei aleta polkemaan ja pitämään sitä omaa uskoaan yhtään sen pätevämpänä kuin mitään muutakaan.
Terveys: No mitä tästä nyt voi tulla mieleen.. Se, että on tärkeää arvostaa terveyttään silloinkin kun ei ole sitä menettänyt? Tai että terveys on onnellisuuden perusta? Mutta toisaalta, onko se? Mikä edes määrittää terveyden, voiko ihminen, jolla on jokin sairaus, olla silti onnellinen? Niinpä niin, diipiksi menee :D
Koulu: On hyvä asia.. Suomen peruskoulu yleisellä tasolla on varsin toimiva konsepti, ja toivon kovin sen sellaisena tulevaisuudessakin pysyvän. Kehittyvän toki entistä paremmaksi.
Kulttuuri: Kulttuurista tulee mieleen monikulttuurisuus, monikulttuurisuudesta rikkaus. En ihan ymmärrä tätä Suomi suomalaisille -jengiä, tuun joka päivä vihaseks kun kävelen bussipysäkille, ja yhteen seinään on liimattu tarra "Maahanmuutto on haitaksi lapsillesi ja lapsenlapsillesi." Oon miettiny pari kertaa hakevani sisältä tussin ja kirjottavan siihen, että ite oot kyllä enemmän haitaksi lapsilleni ja lapsenlapsilleni. Mutta en ole sitten viitsinyt sotkea seiniä..

missä olet töissä ? tai mitä opiskelet ? Olen töissä vaatekaupassa ja opiskelen yliopistolla varhaiskasvatustieteitä eli suomeks valmistunen tässä joskus lastentarhanopettajaksi.

kuulutko kirkkoon? En, erosin kirkosta vuosi sitten keväällä? Vai tänä keväänä? En muista... Pitkään sitä harkitsin, ja kyseiseen ratkaisuun päädyin, koska vaikka kirkko tekeekin Suomessa paljon hyvääkin, en koe haluavani kuulua niin konservatiiviseen ja oman ajatusmaailmani vastaiseen yhteisöön.

mitä puoluetta äänestit viime vaaleissa? Vihreitä.

kaikkien aikojen parhaat..

..tv-ohjelmat? Frendit, The Big Bang Theory, Dexter ja Muumilaakson tarinoita.
..leffat? Crash, The Pianist, Inglorious Basterds ja American History X
3 asiaa, joista pidät/et pidä ulkonäössäsi? Pidän sormista, silmistä ja huulista, en pidä reisistä, kyljistä ja silmänalusista

kamalinta musiikkia on mielestäsi..? Örinähevi, suomiräppi tyyliin Cheeck, listahitit ja musiikki, joka soi NRJ:lla noin yleisesti. Mutta niitäkin biisejä on aika ajoin hauska luukuttaa.. En ole musiikin suhteen ehdoton!

Miten vanha olit, kun otit elvin? Miten päädyit ottamaan koiran? Oletko koskaan katunut koiran ottamista tai koetko, että olet missannut jotain sen takia? Elvi täyttää syksyllä 3 ja olen itse 24, eli lyhyellä matematiikalla oon siis ollu 21-vuotias. Olen haaveillut koirasta varmaan siitä asti kun osasin sanoa "hauhau", mutta äiti ei moista karvakasaa meille koskaan halunnut. Kun sitten Oslo-perheelläni oli koira, olin täysin vakuuttunut oman hankkimisisesta niin pian kuin se olisi mahdollista. Voin myöntää, että päätös Elvin ottamisesta tuli aika spontaanista päähänpistosta, sain Kimmon innostumaan koirasta alkusyksystä 2008 ja sovittiin ottavamme koiran seuraavana kesänä. Bongasin kuitenkin syyskuussa '08 ilmoituksen lokakuussa syntyvistä japaninpystykorvapennuista ja ilmottauduttiin moista haluaviksi. Sovittiin, että jos tuosta pentueesta ei meille koiraa tule, otetaan se vasta seuraavana kesänä, mutta tulihan siitä ja joulukuussa meillä olikin sitten jo pieni Elvi!

Mutta ei, kertaakaan en ole katunut sen ottamista, enkä ole mitään kokenut sen takia missanneeni. Elvillä on muutama hyvä hoitopaikka, ja olen kyllä alusta asti tiedostanut, että koiran takia joistain asioista on vain ehkä luovuttava, eikä se missään vaiheessa ole pahalta tuntunut. Nopea päätös, mutta hyvin hyvä sellainen. ♥

Jatka lausetta
Ilahdun, jos... saan herätä aamulla ilman herätyskelloa. Ilahdun myös jokaikinen kerta, eli vähintään 365 kertaa vuodessa siitä, kun tulen jostain kotiin ja Elvi juoksee täyttä ravia eteiseen ottamaan mut maailman onnellisimpana olentona vastaan. On ihan mieletöntä, että joku voikin olla noin onnellinen joka kerta kun nähdään uudestaan, vaikka se joku onkin tollanen aivokirppu.. ♥
Aamuisin... torkutan vähintään neljästi herätyskelloa, käyn lenkillä Elvin kanssa ja luen Hesarin jos ehdin. Yleensä en ehdi, jos menen töihin yhdeksäksi tai aikaisemmin..
Rakkain rutiinini on... Aamulenkki Elvin kanssa. :)
Alan itkeä... harvoin. Itken leffoille, Kimmon kanssa riitely itkettää myös. En itke kovinkaan herkästi, enkä missään nimessä muiden läsnäollessa.. Paitsi jos läsnäolijat on Anna ja Meri, ja ne meinaa lähteä vuodeksi Australiaan ilman mua..
Elokuvasuosikkini on... lueteltu jo tuolla ylempänä tässä postauksessa!
Minun kesti kauan ymmärtää... että Nalle Puhin Kengu ja Ruu tulee vähän niinkuin sanasta KenguRu... :D Tollasia juttuja on tosin hauska tajuta, ne vaan pompsahtaa jostain mieleen, ja pään päälle ilmestyy varmaan ihan oikeasti pieni hehkulamppu. Tai nyt kun niitä ei enää saa, niin energiansäästölamppu!
Ravintolassa tilaan... usein salaatteja tai lohta. Simpukat ja etanat on myös ehdoton lempparialkupala, jos moisia listalta vaan löytyy!
Helsingissä lempipaikkojani ovat... Koti, keskusta, Töölöt, Punavuori, Kruununhaka, Kallio, Kaivopuisto.
En vaan voi ymmärtää... suvaitsemattomuutta, Perussuomalaisten kannatuslukuja, hillosipuleita, horoskooppeja, juorulehtiä, iltapäivälehtien otsikointia enkä asiakkaita, jotka ei tervehdi takaisin kun niitä töissä moikkaan.
Maailman kaunein kieli on... mulla on joku fiksaatio ranskaan, vaikken sanaakaan osaa kyseistä kieltä itse puhua. Norja kans, koska siitä tulee niin suuri rakkausolo aina kyseistä kieltä kuullessa!
Suosittelen... matkakohteina Kreetaa syksyllä jo turistikauden päätyttyä, Osloa ja Dublinia. Kirjoista Lionel Shriverin Poikani Keviniä sekä elokuvista Pianistia. Suosittelen myös dippaamaan ranskalaisia McFlurryssa tai ihan vaan vaniljajäätelössä, uskokaa tai älkää, mutta niin ne ranet maistuu ihan vohvelilta! Nam!
Haluaisin oppia... kieliä! Voisinko jotenkin palata siihen aikaan, kun mun vielä kuului opiskella niitä monta tuntia viikossa, ja takoa päähäni edes jonkinlaista motivaatiota oppimista kohtaan?!
Villein tekoni... oli varmaan keksiä ex tempore haluavani au pairiksi. Etenkin kun tästä päähänpistosta seuraavalla viikolla mulla tais olla jo työsopimus Oslo-perheeni kanssa..
Ihailen ihmisiä, jotka... eivät ole kateellisia muille ihmisille. Eivätkä puutu jatkuvasti muiden asioihin, eivät juoruile, eivät puhu p*skaa selän takana. Ihminen, joka on tasapainoisesti ja aidosti sinut itsensä kanssa, osaa pitää itsetunnostaa kiinni pönkittämättä sitä muiden ihmisten kustannuksella.
Unelmapäiväni... olisi ehdottomasti tällä hetkellä jossain ihanassa rantalomakohteessa ystävien/ystävän kanssa. Auringon alla, hyvässä seurassa, ilman mitään, mitä pitäisi sillä hetkellä tehdä. Ihan vain olemisen lisäksi siis.

kumman valitset mielummin:
suklaa vai salmiakki
hippimies vai rokkimies - eikun urheilija! (mutta jos pakko valita niin rokki-..)
omena vai banaani
h&m vai gina tricot
punainen vai sininen
musta vai valkoinen
englanti vai usa
tietokone vai kännykkä
absolutismi vai perskännit
moderni vai vanhanaikainen sisustustyyli
fysiikka vai kemia
ruusu vai gerbera
värikäs vai mustavalkoinen
kumisaappaat tai varvastossut

Tunnisteet:

20 kommenttia:

19. syyskuuta 2011 klo 20.41 , Blogger Mm kirjoitti...

Hahahah mä en ois varmaan ikinä tajunnut tota kengu ruu juttua jos en olis sitä täältä lukenut :DD

 
19. syyskuuta 2011 klo 20.52 , Blogger minnni kirjoitti...

kuolin totaalisesti kengu ruu jutulle :-D ihania vastauksia!

 
19. syyskuuta 2011 klo 20.56 , Blogger Senja kirjoitti...

haha eka kuka ymmärtää ranujen ja mcflurryn combon!! ja muitakin samoja mielipiteitä löytyy=) mm. ranska on maaaailman kaunein kieli.

ps. kengurUU juttu oli mullekin uusi! hah :D

 
19. syyskuuta 2011 klo 21.00 , Anonymous tuulia kirjoitti...

Hei, oot ollu siis Oslossa au pairina ? Ei sattuis olemaan mitään huippuvinkkejä selviytymiseen; tulin kolme päivää Luxemburgiin ja täällä on tarkotus olla ainakin vissin kesään asti. Välillä iskee niin hirvee epätoivo ja ikävä Suomeen, että ei tosikaan..

 
19. syyskuuta 2011 klo 21.48 , Blogger llaura kirjoitti...

Mm: mä tajusin sen itseasiassa kun katoin jostain syystä Nalle Puhia englanniks, siellä se Kanga & Roo toimii vielä paremmin :--D

minnni: haha, kiitos :D

Senja: ranskikset + mcflurry on vaan jotain parhainta mitä mäkistä saa :D!

tuulia: voi ei :( no alku on ehdottomasti se kaikkein hankalin, älä missään nimessä anna sen lannistaa! mä taisin itkeä ekan viikon putkeen Oslossa että mitä ihmeessä oon tehny ja miksen vaan jääny kotiin. Mutta kyllä se siitä alkaa lähteä rullaamaan, uudet tuttavuudet saa ajatuksia muualle, samoin se arken tottuminen :) anna siellä ololle aikaa, se helpottaa ihan varmasti! yritän tehdä tässä lähiaikoina siitä mun oslo-vuodesta postauksen ja käsitellä vähän sitä toltakin kantilta, jospa saisin siihen parempia ajatuksia mukaan kun tähän kommenttiin nyt!

 
19. syyskuuta 2011 klo 23.55 , Blogger Mickey kirjoitti...

Minun kesti kauan ymmärtää... että Nalle Puhin Kengu ja Ruu tulee vähän niinkuin sanasta KenguRu... :D Tollasia juttuja on tosin hauska tajuta, ne vaan pompsahtaa jostain mieleen, ja pään päälle ilmestyy varmaan ihan oikeasti pieni hehkulamppu. Tai nyt kun niitä ei enää saa, niin energiansäästölamppu!

---> Hihii! Niinpäs onkin. Aivottomin juttu on varmaan se, että mä vasta vuosi takaperin tajusin, et ÄN-YY-TEE-NYT! -sanonnassa toi ÄnYyTee tulee sanasta 'nyt' :D

 
20. syyskuuta 2011 klo 0.35 , Blogger laura kirjoitti...

ihanaa lukea että on muitakin ihmisiä jotka ymmärtää ranskikset + pehmis yhtälön! jee:):)

 
20. syyskuuta 2011 klo 10.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Apua... Tuo kengu&ruu -juttu...! Maailmankuva meni palasiksi :D

Minulla on noita todella paljon... Ja siis näistä kaksi olen tajunnut kun olen lukenut joskus 17-vuotiaana demin salaista palvelua tyyliin : "tajusin vasta 10-vuotiaana, että "änyyteeenyt=NYT" Ja että a,b,c,d,e,f,g- laulussa on sama sävelmä kuin tuikituikitätösessä."

Jotain asioita ei tule vain ajateltua:D Tai sitten olen vain urpo..

 
20. syyskuuta 2011 klo 11.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kenguRuun mä oon sentään tajunnu ihan ite! mut än-yy-tee-nytin ja maailman kaa tarttin vähän apuja :D

ihanaa ku näis vastauspostauksis ain vaan sillee nyökkäilee ja hymistelee lukiessaan et joo-o, fiksu tyttö toi laura ja itekin oon ihan samaa mieltä :)

 
20. syyskuuta 2011 klo 13.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olitko muuten ennen au pair -vuottasi paljonkin hoitanut lapsia? :) Kattelin yhtenä päivänä muutaman au paireja välittävän järjestön sivuja ja siellä luki, että pitäisi olla kokemusta lastenhoidosta ja todistus siitä tai suosittelija. (Sinäänsä tietenkin ymmärrettävää, että kokemusta edellytetään, kun lapsia olisi tarkoitus hoitaa. :D)
Itsekin ole miettinyt au pairiksi lähtemistä, mutta noita todistuksia mulla ei ole, eikä juuri sukulaisia tai tuttuja, joilla olisi pieniä lapsia eli eipä oikein kokemustakaan paljoa löydy, vaikka lapsista tykkäänkin.

 
20. syyskuuta 2011 klo 16.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

et usko jumalaan=olet ateisti

 
20. syyskuuta 2011 klo 16.48 , Blogger Merja kirjoitti...

Ranskikset ja pehmis/pirtelö on oiva yhistelmä! Monesti herkutellu sillä tavoin ja kaverit ihmettelee että miten ihmees mie voin pitää tota yhistelmää herkkuna :D

 
20. syyskuuta 2011 klo 16.52 , Anonymous panda kirjoitti...

Laura missä päin Helsinkiä asustelet? :)

 
20. syyskuuta 2011 klo 16.59 , Blogger llaura kirjoitti...

Mickey: haha, mä oon tajusin kans ton N-Y-T nyt -jutun joskus kun jouduin kirjottaa sen :D oli huikea hetki :D

laura: niin parasta!!

anonyymi: hahaha, ihana :D

karpalokinuski: hih, oot ihana :)

anonyymi: oon hoitanu lapsia kun oon menny 1-vuotiaana päiväkotiin.... :D ja siis oon jostain 7-vuotiaasta ollu vahtimassa naapureiden lapsia, sukulaisten lapsia, kummilasta jne, että kokemusta löytyy kyl paljon epävirallista kautta.. :) mutta uskon kyllä, ettei se kokemuksen määrä oo se ehdoton esto sille, etteikö vois auppariks päästä, enemmän se on luonteesta ja asenteesta kiinni :) onhan paljon perheitä, joissa lapset on jo sen verran isoja, ettei niitä varsinaisesti edes "hoitaa" tarvitse :)

anonyymi: ateisti uskoo siihen, ettei jumalaa ole olemassa, eli kieltää kyseisen korkeamman voiman olemassa olon, ja näin ollen ateismi onkin jollain tavalla eräänlainen uskomuksen muoto. itselläni ei näin kuitenkaan ole, koska mä en usko siihen ,ettei jumalaa ole, mutten usko myöskään jumalaan. ennemmin olen siis agnostikko kuin ateisti. kannattaa vähän tarkastaa noiden termien merkitystä ennen kun tulee kertomaan mulle mikä olen :)

Merja: eivät vaa oo maistaneet! :D

panda: Herttoniemenrannassa :)

 
20. syyskuuta 2011 klo 18.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Suosittelen myös dippaamaan ranskalaisia McFlurryssa." Se on parasta. :D

Nanna

 
20. syyskuuta 2011 klo 19.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Laura! Oot aivan ihanan oloinen. Näistä vastauksista tuli hyvälle tuulelle. :) Mun mielestä vielä parempi kombo kuin ranskikset ja McFlurry on dipata ranskalaisia mansikkapirtelöön. Nam! Myös nää valokuvat on ihania, oot ihan mega tyylikäs tossa kolmanneks vikassa kuvassa. Muisk!
Riikka

 
20. syyskuuta 2011 klo 22.01 , Anonymous susannn kirjoitti...

Osasitko norjaa jo ennen ku lähdit Osloon vai mitä kieltä perheessä puhuttiin? Ja jos norjan kieltä osaat puhua niin oliko vaikea oppia?
Itse kävin viikko sitten Bergenissä ja rakastuin kaupunkiin niin paljon,että tekisi mieli oleilla siellä pidempikin aika...

 
21. syyskuuta 2011 klo 10.56 , Blogger llaura kirjoitti...

Nanna: herkuinta ikinä!

Riikka: voi kiitos ihanasta kommentista! ja maailman herkuimmankuuloisesta dippausvinkistä, tota pitää ehdottomasti kokeilla :D

susannn: en osannut, ja mun perhe oli itseasiassa suomalainen :) norja on kuitenkin helppo kieli, onhan meillä suomalaisilla kuitenkin pakkoruotsi pohjalla! kielioppisäännötkin on helpompia, kun kaikki sanat taipuu suht säännöllisesti samalla tavalla jne :D kunhan siihen lausumiseen tottuu, niin helppo kieli se on oppia!

 
25. syyskuuta 2011 klo 1.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no ateismi ei kyllä ole uskomuksen muoto vaan nimenomaan uskomattomuuden:))

 
25. syyskuuta 2011 klo 13.47 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: no voidaan me mennä tarkemminkin tähän filosofiseen saivarteluun, eli jos sä uskot vahvasti siihen, että jumalaa ei ole olemassa, niin sillonhan sä uskot johonkin... :D ateismiin käsitteenä liittyy usein samalla tavalla vahvaa uskomusta siihen, että juuri se on se oikea käsitys ja muut on väärässä, ihan samalla tavalla kuin uskontoihin, ja juurikin tästä syystä itse vierastan itseni kutsumista ateistiksi :) ei mulla oikeasti mitään tarvetta tästä ole vääntää, ja tiedän hyvin, etteivät ateistit kestä sitä, että ateismia verrataan uskontoon, mutta kukaanhan ei pysty sen enempää omaa näkemystään oikeaksi todistamaan, joten itse vetäydyn ihan mielelläni tässä vaiheessa kyseisestä näsäviisastelusta jo pois :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu