Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Asu keskellä ei mitään

torstai 3. marraskuuta 2011

Asu keskellä ei mitään




neule: Cubus / shortsit: Stradivarius / kengät: Monki / laukku: H&M / huivi: Vila

Ennen kun nähdään paremmin mitä niille hiuksille tosiaan kampaajalla tapahtui, niin mulla olis muutama vielä näitä vanhoja asuja julkaisematta. Toki laittelen tuoreempiakin kuvia tänne mahdollisimman pian, mutta ajattelin tän asun nyt ainakin näyttää täällä ensin, onhan nuo kuvat otettu jo toista viikkoa sitten :) Näissä kuvissa tykkäsin vaan niin kovin tuosta syysfiiliksestä, etten malttanut millään jättää näitä ainakaan kokonaan julkaisematta!

Näistä kuvista tosin kyllä niin loistaa se pienen pieni fakta, että mä en vaan osaa olla ilman huivia, apua! Sain Kimmolta tuon kauneimman Kalevalan riipuksen lahjaksi jokunen aika sitten, mutta se jää huivin alle piiloon, koska en tosiaan näemmä saa yhtä asua rakennettua ilman että kaulassa on aina jotain isoa ja muhkeaa. Ehkä tässä on harjoittelun paikka mulle.. :D Oon vaan aika yhteenkasvanut noiden Vilan huivieni kanssa, kolmessa värissähän tuon ihanan paksukaisen omistan, ja haaveilen siitä ainakin viininpunaisena vielä lisäksi. Onneksi työpaikkani viereisessä Vilassa ei sitä ainakaan siinä värissä löydy, ja koitan nyt visusti pysyä kaukana keskustan liikkeistä, etten vahingossakaan ostele turhia vaatteita. Shoppailulakko kestälöön ainakin joulukuiseen Tallinnan reissuun asti - vaikka saahan sitä nyt tosin joululahjoja jo kohta alkaa katselemaan! :)

Tunnisteet:

11 kommenttia:

3. marraskuuta 2011 klo 13.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoa, että tuo eka kuva ei näytäkään niin paljon sinulta :D Selkeästi nuo huivit ovat osa sinua!

Ihana asu, ja todella kiva paikka tuolla tatuoinnilla. Itsekin tykkään tuollaisista, mitkä vilahtelevat satunnaisesti, mutta eivät välttämättä näy koko aikaan...

 
3. marraskuuta 2011 klo 13.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olen pannut myöskin merkille että huivit on sun juttu =)
hyvältä näyttää silti ilmankin!
tykkään taas asusta!
nasu86

 
3. marraskuuta 2011 klo 14.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sama homma mulla että ilman huivia se asu vaan ei oo mitään! onkai se jo paha ku kaveritki kuittailee että jätäs jo se huivi kerranki pois...

 
3. marraskuuta 2011 klo 14.47 , Anonymous Lilia kirjoitti...

ihana syksynvärinen toi huivi! :)

http://wearewhoweareblog.blogspot.com/

 
3. marraskuuta 2011 klo 15.12 , Blogger Jenni kirjoitti...

musta on jotenkin myös niin sua, että jokaiseen asuun kuuluu se huivi mukaan! senkin ihana:) ps. täytyy sanoa, että käy kyllä kateeksi noita sun jalkoja! sähän voisit noilla käppäillä vaikka catwalkilla ;-)

 
3. marraskuuta 2011 klo 17.28 , Blogger petra kirjoitti...

Veit Laura jalat suustani! Mä en yksinkertasesti osaa/pysty olemaan ilman jonkunnäköstä huivia (yleensä mitä isompi, sen parempi)! Se kyllä johtuu mulla siitä, että ainakin omasta mielestäni mulla on niin pitkä kaula että näytän kirahvilta, kun huivit yleensä saa kaulan näyttämään lyhyemmältä. Ja toinen (ehkä omituisen kuuloinen) syy on se että mun tukka on niin ohut ja omituinen, että näyttää vaan sellaselta liruletiltä, ja kun se laskeutuu huivin päälle niin ei näytä niin pahalta:D Ja siis ihan oikeasti, mun on usein kesälläkin (!!) käytettävä huivia(tietty jotain kevyttä "kesähuivia"), on vaan niin orpo ja "ruma" olo ilman :D Pitäisköhän yrittää tehä tälle addiktiolle jotain??:D Ehkä se vika on vaan mun päässä..? Anteeks kun nyt tuli tällänen purkaus, lähti vähän mopo käsistä:D Mutta ihana asu sulla, ei voi muuta sanoa :) sukkikset+shortsit+neule+huivi=toimii :)

 
3. marraskuuta 2011 klo 19.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva asu! :--)

 
3. marraskuuta 2011 klo 20.02 , Blogger Senja kirjoitti...

onpa ihania kuvia tosiaan :) heh monella bloggarilla on joku tietty juttu mikä toistuu useissa asuissa, ja sulla se on selkeesti huivit, oon pannut merkille myös :)

 
3. marraskuuta 2011 klo 20.42 , Blogger Rosa kirjoitti...

Ajattelin, että mitä hassua tuossa ensimmäisessä kuvassa on. Siitähän puuttui se huivi, mutta hyvältä näyttää molemmat kuvat :)

 
3. marraskuuta 2011 klo 21.34 , Blogger Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Voi että tuo neule on vallan ihana ja näyttää niin lämpimältä! :)

 
4. marraskuuta 2011 klo 10.13 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: jep, siitä selkeästi puuttuu jotain :) mutta kiitos!

nasu86: näyttää kyllä hyvin vahvasti olevan :D

anonyymi: haha, niinpä :D

Lilia: se onkin ihana :)

jenni: haha, voi kiitos muru!

petra: hah, mulla on toi ihan sama tukkajuttu! latvat laskeutuu paljon kivemmin kun ne menee tonne huivin sekaan, se saa näyttää koko kampauksen paljon kivemmalta! ihana löytää kohtalontovereita ;)

noora: thanks!

Senja: :)

Rosa: hih, kiitos!

Reetta: se onkin, vielä kun on ihan 100% puuvillaa eikä mitään kammottavaa akryylia!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu