Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän lempparit

maanantai 31. lokakuuta 2011

Päivän lempparit

..Uni: Mun piti tehdä teille eilen postaus tälle päivälle kun viettelin junassa sen 4,5 tuntia matkalla tänne Joensuuhun siskoni luokse, mutta en sitten saanutkaan kaivettua läppäriä ollenkaan esiin koko matkan aikana. Ilmeisesti asia jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni, koska näin viime yönä unta, että tein tällasen vanhassa blogissa yleisenkin "kuukauden lempparit" -tyyppisen postauksen blogiin, joten kiitos ideasta alitajunnalleni, ei hullumpi postausehdotus! En tästä tänne uuteen blogiin mitään säännöllistä tapaa nyt kuitenkaan ota, ehkä sen verran vain, että jos "tarvitsee" monta pikkujuttua päästä kertomaan kerralla!

..Asu:

BY LISA O., 17 YEAR OLD STUDENT AND BLOGGER FROM SWEDEN

..Kirja: Sen sijaan, että olisin siis bloggaillut eilen matkallani, luin loppuun Yasmin Khadran Attentaatin, jota joku lukijoista minulle oli loppukesäisessä kirjapostauksessani minulle suositellut :) Kirja oli ajatuksia herättävä, ja todella nopealukuinen, ja voin sitä muillekin suositella - ainoa miinus tulee siitä, että kirjassa oli vain parisataa sivua, ja koska mulla on fiksaatio piiiitkin kirjoihin, oon aika epäileväinen kaikkea kaunokirjallisuutta kohtaan, joissa sivuja on alle 400.. Olisin luultavasti rakastanut tuotakin teosta yli kaiken, jos se olisi ollut vähintään tuon tuplat pidempi, samalla tarinalla, suurellamma alustamisella ja syventymisellä, mutta ehdottomasti nytkin lukemisen arvoinen!

Isompaa kirjapostausta on muuten tulossa tässä lähiaikoina myös muista elokuun jälkeen lukemistani kirjoista, pysykää siis linjoilla ;)

..Suunnitelma: Kunhan jaksan nousta täältä sängyn uumenista ja käydä vähän laittautumassa, lähden tuon pikkusiskoni kanssa vähän kiertelemään Joensuun kauppoja ja sitten syömään kaupungille. Palkkapäivä, jee! Treffailen tänään myös rakasta täällä asuvaa ystävääni, voi mulle alkaa tulla kohta taas kamala kaipuu paluumuuttaa jonnekin tänne Itä-Suomeen tuolta kaukaa Helsingistä, kun kaikki parhaimmat ihmiseni asuvat täällä eikä siellä :) No, onneksi tänne pääsee aina helposti kyläilemään!

Tumblr_lr7wu5uusc1qd4g34o1_400_large
(http://justcallmechin.tumblr.com/)

..Varaus: Matkakuumeeseen tulikin jo pienen pientä helpotusta joulukuulle, kun varattiin Kimmon kanssa miniloma Tallinnaan :) Yksi yö tuolla ollaan pari viikkoa ennen joulua, eli lahjashoppailua ja yhteistä aikaa tiedossa, sydän sille! Tammikuisen kohteen kanssa ollaan taas päätymässä siihen Barcelonaan, Kimmo lopullisen valinnan sai tehdä, onhan kyseessä herran synttäriviikonloppu. :) Matkaa ei ihan vielä olla varattu, mutta Norwegian sinne lentää edullisesti ja Hotels.com tarjoaa taas varmaan parhaat majoitusvaihtoehdot, kuten aiemmillakin matkoillamme :)

..Onnekas: Onnetar suosi tällä kertaa 50 euron Andiamon lahjakortilla Elli S. -nimellä kommentoinutta tyttöstä arvonnassani! Laitathan yhteystietosi minulle sähköpostilla, niin saan lahjakortin sinulle lähetettyä :)

..Biisi:


The Crash : Still Alive

Tunnisteet: , ,

5 kommenttia:

31. lokakuuta 2011 klo 14.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jeeeeeeeee, mävoitinmävoitinmävoitin!!!! En ikinä voita mitään, jeeeeeeeeee!!! :))))))))))))))

Elli S.

 
31. lokakuuta 2011 klo 17.20 , Blogger Hanna kirjoitti...

Odotan innolla tulevaa kirjapostausta! On aina kätevää kuulla, jos joku erikseen suosittelee jotain kirjaa, koska sitä kautta saa hyvin ideoita omaankin lukemiseen. Ainakin siinä kesällä julkaisemassasi listassa oli useampikin todella hyvä kirja, jotka tuli luettua suositustesi innoittamana :)

 
31. lokakuuta 2011 klo 18.40 , Blogger Sanna kirjoitti...

Jee, matkailua tiedossa, tosi kiva :)! ja terveisiä sille joensuun tutulle ;)!

 
31. lokakuuta 2011 klo 22.43 , Blogger llaura kirjoitti...

Elli S.: :)

Hanna: yritän saada sen mahd. pian kirjoteltua :) ! ihana kuulla, että oot suosittelemistani kirjoista pitänyt!

hyppysellinen: arkea jaksaa paremmin kun on matkoja tiedossa! <3

 
1. marraskuuta 2011 klo 7.58 , Blogger Mona kirjoitti...

Barcelona on oikein hyvä valinta! Oltiin A:n kanssa siellä viime vuonna ne 5 päivää ja aaaaaa, vitsit! Ihana paikka :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu