Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Asukuvia ilman asukuvattavaa

perjantai 9. joulukuuta 2011

Asukuvia ilman asukuvattavaa




takki&shortsit: ONLY / huivi: Zara / toppi: H&M / paita: Monki / kangaskassi: Kandeeshop

Haa, sainpa päivän asun kuvattua, vaikka ulkona on kaameista kaamein harmaa päivä, kuvaaja istuu oikeassa päivätyössään toisella puolella pääkaupunkiseutua, ja oma naama viettää meikitöntä päivää, eikä hiuksetkaan jaksa asettua niin kivasti, että niitä kuvailla sen enempää viitsisi. Mukana asussa on tokikin paksummat mustat sukkikset ja tällä hetkellä myös ihanan lämpimät, äitini neulomat villasukat. En kyllä kamalasti ajatellut tänään poistua kotoa, aamulla käytiin Elvin kanssa eri vaatteissa lenkillä, ja näissä aion viettää sen Hki-Lahti-Hki automatkan, jolla käydään heittämässä tuo koirasemme isoäidilleni hoitoon. Ei sitä sinne asti pitänyt viikonlopuksi lähteä viemään, mutta tuo pieni eläin päätti aloittaa juoksuaikansa juuri nyt, joten koska en halua koiravauvoja, ei sitä ihan viitsi Kimmon veljelle viedä tuohon Espooseen hoitoon kiusaamaan heidän poikakoiransa pientä päätä. Onneksi vanhempani ovat ajamassa Varkaudesta maanantaina Helsinkiin, niin nappaavat Elvin matkalla mukaansa, niin ei ihan turhaan tarvitse ajella edes takaisin tuon lemmikkieläimemme vuoksi.

Tänään on tosiaan siis minullakin vapaapäivä, ja huomenna on suuntamme Kimmon kanssa Tallinna! :) Yhden yön siellä viettelemme, ja tarkoitus on ehkä hieman shoppaillakin. Oon aika mallikkaasti pitänytkin shoppailulakkoa tähän saakka (töistä ostettuja vaatteita kun ei siihen laskettu, haha), mutta nyt ajattelin kyllä hyvällä omallatunnolla kotiuttaa uusia vaateystäviä, jos moisia vastaan tulee! Ainakin alaosia on hakusessa useampikin, miten musta tuntuu, että löydän aina vaan kivoja paitoja ja neuleita, eikä mulla ole mitään muuta mihin ne yhdistää kun muutamat hassut farkut ja sitten näitä farkkushortseja?! Asiaan saattaa ehkä liittyä hieman se, etten oikeastaan edes lämpeä millekään tällä hetkellä myynnissä olevalle alaosatrendille, mutta nyt lupaan etsiä vähän tarkemmin! Viininpunaiset housut olisivat aika jees, ehkä jotkut ihan mustat korkeavyötäröiset kangashousutkin? No, JC:sta itse asiassa nappasin viime viikolla yhdet aika kivat housut, jotka on edestä keinonahkaa ja takaa kangasta, ne lähtevät Tallinnaan mukaan, joten saattavatpa vilahtaa asukuvissakin lähiaikoina! :)

Ja hei, jos teillä on jotain oikein oivia ravintolavinkkejä Tallinnasta, niin sellaisia ottaisin mielelläni vastaan! Ja toki ehdotonta plussaa, jos raflassa tarjoillaan monipuolisesti kasvisruokiakin! :)

Tunnisteet:

10 kommenttia:

9. joulukuuta 2011 klo 13.15 , Blogger Nina kirjoitti...

Siis voi apua, luin lausetta "huomenna on suuntamme Kimmon kanssa Tallinna" moneen kertaan ja mietin että häh, nyt on Lauralla hoono soomi kunnes tajusin. Väsyttää ehkä vähän :D

 
9. joulukuuta 2011 klo 13.52 , Blogger emma kirjoitti...

voisin ottaa koko ton asun mun vaatekaappiini!

 
9. joulukuuta 2011 klo 15.50 , Blogger Roosa-Maria kirjoitti...

Menkää käymää beer housessa, vanhassa kaupungissa, upee paikka! Sieltä saa niin ruokaa kun juomaa, oluet ja siiderit taidetaa valmistaa siellä ihan paikanpäällä!

 
9. joulukuuta 2011 klo 18.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Menkää käymää beer housessa, vanhassa kaupungissa, upee paikka! Sieltä saa niin ruokaa kun juomaa, oluet ja siiderit taidetaa valmistaa siellä ihan paikanpäällä!"

Olin tulossa sanomaan ihan samaa. LOISTAVAA ruokaa! Myös sataman lähellä oleva Scotland Yard on ehdottomasti käymisen arvoinen.

 
9. joulukuuta 2011 klo 19.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vapiano on oikein viihtyisä ja ihana ravintola Tallinnassa, ja vieläpä todella edullinen! suosittelen.

 
9. joulukuuta 2011 klo 20.59 , Anonymous Maarit kirjoitti...

Miun asukuvat on juurikin noita ilman kuvattavaa otettuja :D Kun ei niistä ite otetuista tule hyviä ja harvoin on ketään joka jaksas lähteä pihalle filmaamaan :D Tosin miun blogi nut ei varsinainen muoti- tai tyyliblogi olekaan :)

Mukavaa Tallinnan reissua! En kyllä nyt ruokapaikkoja osaa neuvoa, viimeks kun käytiin yhen yön reissu niin shoppailtiin niin hulluna et syötiin ekan kerran aamupalan jälkeen vasta illalla hotskulle palatessa hotellin raflas, tosin se olikin aivan loistava paikka. :)

 
9. joulukuuta 2011 klo 23.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sanalla sanoen loistava! kannattaa tsekata :)

http://www.africankitchen.ee/

 
9. joulukuuta 2011 klo 23.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ykkösvaihtoehto Tallinnan ravintoista on Raatihuoneen torin läheisyydessä oleva Von Krahl AED. Ihana ja tunnelmallinen paikka! Käy hyvin lounaspaikaksi, mutta erinomaisesti myös illalliselle :)

Paikka on tosi viehättävä, ruoka on ihanaa ja palvelu toimii enkuksi hyvin. Mä en enää varmaan mene Tallinnassa enää mihinkään muuhun paikkaan safkaamaan, sen verran hyvin on tämä vakuuttanut kun siellä on muutaman kerran käynyt :)

http://www.vonkrahl.ee/en/toit/restoranaed/menuu/paevapakkumine

Ps. Viimeeksi siellä käydessä söin pääruokana uuniperuna-katkarapu-annoksen, jälkkäriksi juustokakkua ja join lasillisen siideriä. Loppulasku oli yhteensä huimat 9e. Eli ei myöskään ole hinnalla pilattu :)

Riikka

 
11. joulukuuta 2011 klo 12.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon tulossa 13.12 hesaan ja olis kiva tietää parhaat helsingin kirppikset jotka olis ihan keskustassa :)

kiitos jos jaksat vastata :)

 
11. joulukuuta 2011 klo 21.22 , Blogger llaura kirjoitti...

Nina: se kieltämättä ei ollu kyllä mikään kaikkein hienoin mallioppilauserakenne mitä luoda saattaa.. :D

emma: jee!:)

Roosa-Maria: siel käytiin, ja kiva paikka oli tosiaan, vaikka ei kyl ihan tälleen kasvissyöjälle niinkään.. :D

KSS: loistavaa kyllä, ei kuitenkaan kovin kasvispainotteista.. :D

anonyymi: Vapianossa käytiin lounaalla, saman ketjun raflahan löytyy tosin myös Helsingistä :)

Maarit: noi on ihan hauskaa vaihtelua, vaikka itse kyl lämpeen ainakin tyyli-/muotiblogeissa myös ihan ihmisillekin niissä kuvissa niin hahmottaa kokonaisuudenkin paremmin :)

anonyymi: kuulostaa hyvältä, pitää laittaa seuraavan kerran mieleen!

Riikka: oi että, tonne ehdottomasti pitää kyl mennä seuraaval kerralla - toi vegelista vakuutti! :) kiitos vinkistä, pitää ehdottomasti muistaa seuraavalla reissulla!

anonyymi: kantsii ehkä kääntyä sellasten bloggareiden puoleen jotka käy kirppiksillä... :D mun tuntemus perustuu Fidaan ja UFFeihin, joiden osotteet löytyvätkin molempien nettisivuilta :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu