Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

01012012

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

01012012



neule: Object, Vero Moda / paita: Monki / farkut: ONLY

Alotetaanpa vuosi jollain niinkin harvinaisella jutulla kuin reaaliaikaisella asukuvalla! Oon tosiaan aiemminkin kertonu, että julkasen täällä yleensä asukuvat aina aikalailla jälkikäteen, mutta nyt kun oltiin K:n kanssa tänään yhdessä valosan aikaan liikenteessä, niin napattiin samalla parit kuvat. Ja pitäähän vuoden ensimmäinen asu nyt julkaista samalla myös vuoden ensimmäisenä päivänä :)

Vuosi vaihtui täällä suunnilla varsin rennolla meiningillä, katseltiin leffoja, juotiin pari lasillista hyvää valkkaria ja suojeltiin Elviä suurelta paukkeelta ja räminältä. Käytiin puolen yön aikaan ulkona kurkkimassa raketteja koira tiukasti kainalossa, ja sen jälkeen nukahdettiinkin aika pian - kuinka keski-ikäistä :--D Syytän tästä tosin sitä, että olin ite heränny eilen jo 4:30 ja K taas kömpi vasta samoihin aikoihin omilta retkiltään himaan, joten pari lasia sitä viiniä niin molemmat on täysin unten armoilla.

Tänään on sit ollu tällanen ihana perushengailupäivä, ollaan ihan vaan oltu ja kohta aletaan varmaan katsoa taas leffaa. Sain Kimmolta täytenä yllärinä koko kahdeksanosaisen setin Harry Potter -elokuvia, joten nyt kidutetaan poikaystäväparkaa kattomalla noi kaikki niin pian kuin mahdollista, koska oikeesti, en oo vieläkään nähny ite sitä viimestä osaa...! Tänään tosin kuulemma pitää kattoa jo joku muu filmi välissä, höh. :--D Teen muuten ensi viikolle muutamasta muustakin joululahjasta sen pienen postauksen, ja sainpa kirjattua viimein perinteisesti vuoden luetut kirjatkin ylös, tuon kirjapostauksen voisin vaikkapa jo huomenna yrittää saadakin julkaistua! :)

Tunnisteet:

7 kommenttia:

1. tammikuuta 2012 klo 16.45 , Blogger Maarit kirjoitti...

Voi teillä ei ole edes lunta. Tänne on tullut nyt melkeinpä tulvimalla lunta ja tänään olikin tämän talven ensimmäinen ihana aurinkoinen kunnon pakkaspäivä. Ihanaa tulevaa vuotta myös sinne teille! :)

 
1. tammikuuta 2012 klo 17.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

keski-ikänen uus vuos ei kuulosta yhtään pahalta ;) meki oltais varmaan vaan jääty kattomaan blues brothersia herkkuillallisen jälkeen mut annettiin kuitenki mahollisuus viel villille nuoruudelle ja päädyttiin kaveripariskuntien kaa pelaamaan juomapeliä jonneki aamukahteen, siinä vaiheessa noi tyypit oli onnistunu pääsemään sellaseen kuntoon et kaikki katto parhaaks lähteä kotiin :D mut ihan kivaa vaihtelua meidän perinteiselle kotimöllötykselle kuitenkin.

ja mua niin hävettää etten oo nähny potterleffoi ku ehkä kolme ekaa, jotenki mua pelottaa kattoo niitä ku aattelen ne on liian jännii/koskettavii/jotain :D jonku pitäis antaa mullekin tollanen setti niin olis pakko kattoa!

ja jee kirjapostaus! :D

 
1. tammikuuta 2012 klo 18.14 , Blogger llaura kirjoitti...

Maarit: suoraan sanottuna en vois kyl vähempää lunta tänne kaivatakaan :) toki joulufiilistä ois pienet kinokset nostattanu, mut nyt oon ollu vaan enemmän kuin tyytyväinen kun lumi on pysynyt poissa, samoin kaameat pakkaset! mä voisin hyvinkin mielelläni tottua tällasiin lumettomiin talviin, kaikki toimii paljon paremmin ilman lunta.. :D

karpalokinuski: no joo ei noi potter-leffat nyt mitään kirjoihin verrattuna oo, mut kiva ne on ollu kattoo ja nähdä valkokankaallekin toteutettuina :)

 
1. tammikuuta 2012 klo 18.40 , Blogger Senja kirjoitti...

jotain kivaa tässä talvessa, kun ei ole lunta. voi käyttää consseja kun ei varpaat kastu. villasukat vaan väliin ja toimii rentoina "talvikenkinä" !

 
1. tammikuuta 2012 klo 19.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mietin pitkään mistä nää maisemat näyttää tutuilta ja vasta pitkän ajan jälkeen tajusin kattoa ulos ikkunasta, viereisellä niityllähän nää kuvat on otettu ;D

 
1. tammikuuta 2012 klo 21.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpa kiva asu. :) Oot söpö tossa ekassa kuvassa. =)
Tyhmää kun oon ite niin lyhyt, niin tollaset pitkät neuleet on jossain polvien kohdalla. :/

 
2. tammikuuta 2012 klo 10.19 , Blogger llaura kirjoitti...

Senja: nimenomaan! eikä perusplussakeleillä niitä villasukkiikaan oo kovin edes kaivannut.. :D

anonyymi: ainahan ne kuvauspaikat sattuu jonkun kotikulmat olemaan.. :)

anonyymi: mä kyl uskaltaisin väittää, että lyhyemmille lyötyy taatusti enemmän tollasia pitkiä neuleita, koska suurin osa pidemmiks tarkotetuista loppuu mulla just ja just pepun alle.. :--D

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu