Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Talviaamu kuvina

tiistai 10. tammikuuta 2012

Talviaamu kuvina

Huh, talvi on saapunut viimein myös Helsinkiin! Foreca tosin näyttää jo huomiselle plus neljää lämpöastetta, joten käytiin nauttimassa tänään vielä pehmeästä ja ei-niin-loskaisesta lumesta Elvin kanssa heti kun sain itseni appelsiiniteen voimalla ylös tuolta peittojen välistä. Elvi olisi voinut kieriä noissa hangissa vaikka koko loppupäivän, mutta valitettavasti rakas pieni eläimeni piti jo hieman väkisin 45 minuutin jälkeen raahata takaisin sisälle, koska mulla alko olee varpaat jo sen verran jäässä ja paljon on vielä tekemistäkin ennen iltavuoroon lähtöä.

Ehkä keitän kuitenkin itselleni vielä toisen kupillisen teetä, haen paksummat villasukat jalkaan ja luen vielä ihan pienen hetken muiden blogeja, sitten voisin pestä pyykkiä, siivota ihan hippasen ja muuten valmistautua töihin! Mukavaa tiistaita ihanat :--) !

Tunnisteet:

6 kommenttia:

10. tammikuuta 2012 klo 12.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana fiilis näissä!! :)

 
10. tammikuuta 2012 klo 13.39 , Anonymous piu kirjoitti...

Mukavaa iltavuoroa sulle! Itsellä sama iltaohjelma tiedossa. Sitä ennen makaan viltin alla kirjan ja tee- tai kaakaokupin kanssa (en viel oo osannu päättää kumman) ja toivon että aika kuluu hitaasti. :)

 
10. tammikuuta 2012 klo 15.41 , Blogger Rosa kirjoitti...

Ihania aamutunnelmakuvia ja mukavaa iltavuoroa :) Onneksi Helsinkiin on luvassa pakkasta taas ihan muutaman päivän kuluttua. On tämä lumi niin kiva juttu!

 
10. tammikuuta 2012 klo 15.42 , Blogger Outi kirjoitti...

Muutama vuosi sitten olin menossa kotiin päin ja näin kaksi Dobermannia. Valoissa odotellessani alkoi taivaalta sataa karvalakin kokoisia lumihiutaleita, ja siitäkös nuo kaksi isoa koiraa innostuivat. Aivan kuin pennut ne hyppelivät niiden hiutaleiden perässä! Oli siinä omistajalla varmaan melko työ pitää heidät kiinni etteivät ne olisi lähteneet tielle juoksemaan. Oli se kyllä suloinen näky, kun ne innostuivat hiutaleista niin kovasti. :)

 
10. tammikuuta 2012 klo 16.49 , Blogger jenni kirjoitti...

ihana postaus laura! tulipas jotenkin rento ja samaan aikaan myös hyvä fiilis :)

 
10. tammikuuta 2012 klo 17.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana Elvi ja muutenkin kivoja kuvia. :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu