Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Palloneuleen paluu

perjantai 23. syyskuuta 2011

Palloneuleen paluu

Noista viimevuotisista asukuvista inspiroituneena kaivoin piiitkästä aikaa esille syksyn 2010 ehdottoman lempparivaatteeni: H&M:n palloneuleen! En tajua miten sen olen noin totaalisesti edes unohtanut, tossahan se on rekissä muiden neuleiden kanssa koko ajan roikkunut. No, ainakin voi olla ekologinen ja säästeliäs kun löytää ihania uutuusvaatteita omasta kaapistaan :--)!

neule&toppi: H&M / huivi: Vila / farkut: ONLY / kengät: Converse, spartoo.fi / sormus: Pieces / kangaskassi: täältä ostettu ajat sitten!

Ylläolevassa superrentoiluasussa olin viime viikolla katsomassa Annan kanssa Hölmö hullu rakkaus -leffan. Annan kanssa elokuvatreffit menee aina samaa kaavaa: mulla ei oo mitään käryä mitä ollaan menossa katsomaan, Anna keskittyy lähinnä hehkuttamaan jotain maailman kuuminta miesnäyttelijää (ok, lämpesin itsekin ihan mukavasti Ryan Goslingille), käydään hakemassa kilot irtokarkkia ennen elokuvia ja teatteriin päästyä mulla ei edelleenkään ole muita oletuksia elokuvaa kohtaan, kuin se joku komea mies.

Vanhassa blogissani mainitsin kai kerran jos toisenkin, että itsehän inhoan hömppäleffoja. Nykyään olen oppinut kestämään niitä juurikin tuollaisena hauskana ajanvietteenä, mutta en ikinä nimeäisi perusromanttistakomediaa lempielokuvakseni. Ne on kaikki kuitenkin niin samanlaisia ja menee mulla päässäkin ihan sekaisin, etten edes yritä pysyä mukana mikä mikäkin leffa oli ja kuka komistus missäkin näytteli. Ja tällä suhtautumisella meidän tapa mennä elokuviin onkin juuri loistava, koska kun en tiedä elokuvasta mitään, mulla ei ole niiden suhteen mitään odotuksia, ja usein, kuten tänkin leffan kohdalla, yllätyin vaan ihan positiivisesti siitä miten paljon elokuvan kommelluksille sai nauraa ja miten kyseinen leffa yllätti mut ihan täysin yhdessä kohdassa. Mutta koska loppu oli taas tän genren leffojen mukaan happy end, muistan tuskin enää puolen vuoden päästä elokuvan nimeä, saati tarinaa sen enempää. Mutta ajanvietteenä mitä mainioin elokuva, suosittelen sitä DVD:na kivalla tyttöporukalla ison karkkisäkin ääressä :) ! Ei siitä ainakaan huonolle tuulelle tule.

Ja vielä tähän samaan settiin yksi juttu: Rokkirekin FB-sivut löytyvät täältä, käykää tykkäilemässä jos siltä tuntuu :--) Nää FB-sivut blogeille tuntuu olevan todellinen hitti tällä hetkellä, omiani voin puolustella sillä, että mulla on reippaasti yli vuoden päivät ollu vanhalla blogilla moiset sivut kans ;) Sinne siis mars, oon ainakin niin addiktoitunut norminaamakirjaan, että tuonne varmaan päivittelen myös jonkin verran ihan perusarkikuulumisiani :)

Tunnisteet:

8 kommenttia:

23. syyskuuta 2011 klo 10.41 , Blogger Jenni kirjoitti...

hei ihanuus! ♥ mun piiitkän bloggailutauon aikana sulle on näköjään ilmestynyt uusi ihana blogi, jee! mahtavaa saada taas lukea sun juttuja :-) ja ihan vain ajattelin tulla ilmoittamaan, että munkin juttuja voi taas jatkossa seurailla vanhasta tutusta osoitteesta, käyppäs kurkkaamassa ;)

 
23. syyskuuta 2011 klo 14.07 , Blogger diamond girl kirjoitti...

Ihanan rento asu, se on yksi syy miksi pidänkin tyylistäsi niin paljon :) olet kaikenlisäksi niin luonnonkaunis!

diamondgirl-janika.blogspot.com

 
23. syyskuuta 2011 klo 20.18 , Blogger emma kirjoitti...

rakstan tota neuletta! ja kävin tykkäilemässä:)

 
23. syyskuuta 2011 klo 22.33 , Blogger kinaolivia kirjoitti...

ihana asu :)

 
24. syyskuuta 2011 klo 13.03 , Anonymous emski kirjoitti...

Ompas aivan ihana palloneule :)

 
25. syyskuuta 2011 klo 13.53 , Blogger llaura kirjoitti...

jenni: apua, ihanaa! ♥ sua oonkin kaivannu!

janika: voi kiitos 3)

emma: kiva kuulla!

karoliina: kiitos!

emski: eikö ookin :)

 
25. syyskuuta 2011 klo 15.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oliko sulle alusta asti selvää että jäät suomeen ku anna ja meri lähti ausseihin vai ajattelitko missään vaiheessa lähteväs mukaan? siis ihan tosissas lähteväs mukaan.

 
25. syyskuuta 2011 klo 20.58 , Blogger llaura kirjoitti...

anonyymi: oli, eipä tullu oikeastaan mieleenkään harkita vakavasti mukaan lähtemistä :) mulla on elämä ja arki Suomessa, en oo missään vaiheessa kaivannu mitään "välivuotta" niistä muualla seikkaillen ja hyvin tyytyväinen olen siitä ollut. Toki rakkaimpia ystäviäni tasaisesti takaisin samalle mantereelle kaipaan, mutta en mä ystävieni takia olisi parisuhdettani ja opintoja Suomessa mistään hinnasta jättänyt.

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu