Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Koti-inspiraatiota vol 2

perjantai 6. tammikuuta 2012

Koti-inspiraatiota vol 2

Kyllä se meidänkin kämppäpostaus vielä joskus tulee, malttakaa vielä hetki! Mun tekis mieli vaan saada tää asunto TÄYSIN valmiiksi ennen suurempia kuvailuja, mutta oon huomannut ettei se ole kovin mahdollista: aina kun saan sen viimeisen kaipaamani jutun tänne, keksin jotain uutta mitä tahtoa. Nyt esim. tarvitsemme ihan ehdottomasti keittiöön vielä pari puista säilytysastiaa sipuleille sun muille, olohuoneeseen ois myös ihana saada kokonaan uusi matto! Tiedän vielä ehdottomasti millaisen haluaisin, krääh! Ja tiedän myös, että kun matto on hankittu, alan pian haaveilemaan uudesta sohvasta. Sohvasta, josta tosin oon haaveillu jo toista vuotta, mutta budjetti ei oo ihan vielä vaan antanu periks :D Mutta sitä ennen, ihania, inspiroivia sisustuskuvia The Shelbysta! Aiemmat löytyvät täältä, yksi sama kuvakin vahingossa tässä uudessakin mukana :)
Ah. Nää tällaset sisustukset inspiroi niin tuhat kertaa enemmän kuin entinen lempityylini: Vepsäläisen huonekalukatalogi :--D Onneks kotiin on kuitenkin nyt jo kertynyt paljon kivaa ja värikästä, esim. kultareunuksinen iso peili tuossa olohuoneen seinällä on vaan niin puhdasta rakkautta, vaikka se ensin jonkin verran epäilyttikin. Nyt kun saisi tänne vielä valkoiset/todella vaaleat lattiat, ton toisiksi alimman kuvan sohvan, punaisen persialaismaton, suuren tauluröykkiön sekä hmm, siivojan? niin hyvä tulisi! Tosin yksi noista nyt on mitä ilmeisemmin varsin pian toteutumassa, ja se riittäköön sitten jo hetkeksi ;--) Mutta siitä lisää sitten sen kotipostauksen yhteydessä!

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

6. tammikuuta 2012 klo 23.46 , Anonymous thilla kirjoitti...

ihanan boheemia kuvissa! mulle kans siivooja...

 
7. tammikuuta 2012 klo 7.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana! vähän erinäköstä kun oisin aatellu et tykkääät:)

 
7. tammikuuta 2012 klo 13.15 , Blogger jjehna kirjoitti...

ihan uskomatonta kuinka nopeesti (sisutus)maku voi muuttua! itellä oli vielä kesällä sellanen suht modernilinja hakusessa, ja nyt kiertelen kirppiksellä ettimässä poronsarvia seinälle ja roudaan betoniharkkoja sisälle kynttilätelineeks.. :-D
ihanan inspiroivia kuvia! :-)

 
7. tammikuuta 2012 klo 13.22 , Blogger jjehna kirjoitti...

+ hei jos kaipaat halvempaa kopiota persialaistyyppisestä matosta niin netAnttilassa on Brenda-niminen plyysimatto, jonka itse oon tässä tilaamassa suurimpaan kuumeeseeni! :-)

http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=651682&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10063&categoryId=10508

 
7. tammikuuta 2012 klo 14.13 , Blogger llaura kirjoitti...

thilla: joo kelpais :D

anonyymi: :)

jjehna: haha, sanos muuta :D mutta ehkä se on ihan kivakin kun sisustuskin elää elämänvaiheiden mukana, ei sen aina ihan samalta tarvii näyttääkään :) Ja itseasiassa olinkin nopea käänteissäni ja löysin huutiksesta ihan täydellisen, käytetyn mutta siistin maton, ja tää on joku täydellisin. <3 mutta hurjan nätti toi Anttilankin matto, eikä oo todellakaan hinnalla pilattu!

 
8. tammikuuta 2012 klo 7.35 , Blogger jjehna kirjoitti...

joo ei ehkä laadulla juhlita ton anttilan version kanssa, mutta tulee varmaan meille korvaamaan tätä tarvetta alkuun :-) ellei sitten äipän varastoista löytyis aarteita!

 
8. tammikuuta 2012 klo 13.10 , Blogger Roosa kirjoitti...

Oon rakastunu <3__<3 Kelpais toki tännekkin päin!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu